Csináld magad! | Álomfogó | Arany bagoly | Djeco

1 csinos bagoly álomfogó összeszerelése könnyen megoldható ezzel a készlettel, miután elkészült, akasszátok ki az ágy fölé, hagyd végezze a dolgát, és kapja el a rossz álmokat.

4,990Ft

Djeco csináld magad arany bagoly álomfogó miniart
Csináld magad! | Álomfogó | Arany bagoly | Djeco

4,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ez egy nagyszerű ajándékötlet egy 7 éves és annál idősebb gyermek számára, aki módot keres a rossz álmaival való megküzdéshez, vagy éppen szeretné a szobáját eldobni egy csodás, saját készítésű álomfogóval.

Az álomfogó elkészítésének megkönnyítése érdekében a karika becsomagolva jön, és hímzőtűt is találtok benne. Gyermeked lépésről lépésre haladva egy csodás álomfogót fog készíteni, amivel díszítheti a szobáját és megvédi a rossz álmoktól.

Fedezzétek fel az Arany Bagoly álomfogót a Djeco Csináld magad gyűjteményéből, egy kreatív doboz mindazok számára, akik büszkék lesznek arra, hogy kreatív alkotásukból igazi dekorációs tárgy lesz.

Tökéletes ajándék anyának, vagy nagyinak Anyák Napjára, születésnapra, stb. Készítsd el és lepd meg vele őket.

Az Álomfogó 15cm x 40cm.

A készlet tartalmaz egy szövetbevonatú keretet, előre kivágott képet, tűket, varrócérnát és válogatott díszítőelemeket, beleértve szalagokat, gyöngyöket és tollakat, és egy lépésről lépésre vezető útmutatót.

Ha tetszik a stílus nézd meg mi mindent tervezett a művésznő, katt a képre:

Djeco Karckép technika - Buja természet miniart

A Djeco Csináld magad barkácscsaládja lehetőséget kínál a gyermekek számára, hogy tehetségüket gyakorolhassák, olyan egyedi darabok létrehozásával, amelyek egyszerre fejlesztik a türelmet, az ügyességet és a kreativitást. Minden készlet speciálisan megtervezett tartalmat és részletes utasításlapot tartalmaz.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Méretek 26 × 20 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

7+

Márka

Djeco

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció