Ajándékok kreatív gyerekeknek

Ajándékok kreatív gyerekeknek

A kreativitás sokféle formában jelenik meg, így a kreatív gyerek számára megfelelő ajándékot találni csak akkor lehet, ha ráhangolódunk az ő hullámhosszára.

Lehet, hogy szeret zenélni, vagy fantáziadús építményeket szeret építeni vagy egyszerűen csak leül egy papírral és tollal, hogy kiöntse gondolatait és érzéseit.

Bármelyik kifejezési forma is hozza a gyermeked lázba, íme néhány remek kreatív ajándékötlet, amelyek mindegyike tökéletes választás lesz a kreatív gyerekek számára.

A világot jelentő deszkák, avagy álcázás művészete

Ha egy született előadóművésznek vásárolnál ajándékot, aki ráadásul oda van az sk jelmezekért, akkor igazán inspirálóak lesznek az ötleteink. 

Első körben itt  van a smink kérdése, vagyis az arcfestéké, rögtön utána ráthetünk némi hajszínezésre is. 

Akció!
Original price was: 5,600Ft.Current price is: 4,990Ft.
Akció!
Original price was: 5,600Ft.Current price is: 4,990Ft.
Elfogyott
5,600Ft

Amennyiben az arcfestéket elveted, akkor máris itt vannak a maszkok, amikkel bármely személy, vagy állat alakja felvehető:

Nemcsak színes ceruzákból áll a világ

A kézműveskedés manapság sokkal többet jelent, mint a stiftesragasztó, a feldarabolt újságpapír és a vécépapír guriga – nem mintha ezeket kifogásolnánk. Rengeteg márka tervez igazán fantáziadús termékeket a gyermekek számára, azért, hogya kézműveskedés még nagyobb örömet okozzon. 

Itt az ideje kipróbálni az új kreatív eszközöket, megismerkedni a vízfestéken túli élettel.

Csináljunk zenét

A legtöbb gyerek már a legkisebb korától kezdve élvezi a zenélést. Talán a fakanalakkal megcsapkodott serpenyők izgalmat okoznak nekik ( nekünk, anyuknak is), vagy egy tésztával töltött műanyag palackkal is boldogok, de szerencsére vannak olyan gyönyörű játékhangszerek is, amelyeket a kis zenészek számára terveztek, pont azért, hogy segítsenek nekik megtalálni a ritmust.

Minden egybe

Ha még nincs kialakult kreatív vonzalom, akkor a tökéletes választás a mindent egybe dobozok lesznek. Ezekben általában 5-6 technikát lehet kipróbálni, és a dobozban az összes hozzávalót megtaláljátok,