Csináld magad! | Dísztálkák | Levegőben

Komplex kreatív készlet két egyedi és lenyűgöző papírtál elkészítéséhez.

Csak papír és ragasztó segítségével a gyerekek szabadjára engedhetik fantáziájukat, és életre kelthetik saját egyedi dizájnjukat.

6,590Ft

djeco Csináld magad! - Dísztálkák, levegőben - In the air
Csináld magad! | Dísztálkák | Levegőben

6,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Mi itt a MiniArton imádjuk a kreatív játékokat, különösen, ha azok ötletesek is. Mint például ez a Tálka készítő szett:)

A készletben minden megtalálható, amire a gyermeknek szüksége lehet két különböző méretű tál elkészítéséhez, amelyek tökéletesek apró kincsek tárolására vagy dekorációként az otthonban. 

A praktikus műanyag paletta lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy könnyedén használják a ragasztót, minden fajta rendetlenség nélkül összpontosíthassanak a design megalkotására.

A tál formák átlátszóak, így a gyerekek láthatják, hova ragasztják a konfettit, és úgy készíthetik el az illusztrációkat, ahogy akarják. A mellékelt lépésről-lépésre szóló utasítások megkönnyítik a gyerekek számára, hogy elkészítsék saját papírtál-remekművüket.

Nézd meg, ahogy a gyerekek szárnyalni engedik a képzeletüket, és a hétköznapi papírt egyedi, lenyűgöző tálakká alakítják.

Mutasd meg a tálkádat: ha elkészült tedd ki FB vagy insta posztba, jelölj meg rajta minket: @miniart.hu

A készlet mindent tartalmaz, amire egy kezdő művésznek szüksége van két különböző méretű (Ø 9 cm / Ø 12 cm) tál elkészítéséhez. Ideálisak apró kincsek tárolására vagy otthoni díszítésére. Csodaszép dekoratív remekművek, ezek a tálak zökkenőmentesen ötvözik a művésziséget és a funkcionalitást.

A fenntarthatóság találkozása a kreativitással:

A gondos tervezésű termék FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült, összhangban a minőség és a környezeti felelősségvállalás iránti elkötelezettséggel.

Tartalom

  • 2 db tálacska (2 méret: Ø 9 x 5,5 cm / Ø 12 x 6 cm)
  • 2 tubus folyékony ragasztó
  • 1 db paletta
  • 1 db ecset
  • 4 zacskó nagyméretű, illusztrált papírkorong
  • 1 db részletes, lépésről-lépésre útmutató

  Méretei: Ø 9 cm , Ø 12 cm

Ajánlott életkor:7-99 éves korig

A tehetséges Marie Desbons által tervezett készlethez lépésről lépésre szóló utasítások társulnak, amelyek megkönnyítik az elkészítést. A kezdő alkotóktól a tapasztalt művészekig mindenki szabadjára engedheti belső művészi zsenialitását.

A Do It Yourself, azaz „Csináld magad” egy olyan lehetőséget ad a gyerekek számára, amelyben a kreatív alkotás élményén keresztül fedezhetik fel művészi képességeiket mindezt úgy, hogy gyönyörű és ötletes tárgyakat készítenek. Az alkotás során szórakoztatva fejlődnek: türelem, a kreativitás és az ügyesség észrevétlenül fejlődik.

Tervezte Marie Desbons , katt a képre, nézd meg milyen játékokat tervezett még:

 

írószer készlet djeco Irodaszer mini készlet - Mini Marie box

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 20 × 20 × 7 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Technika

Ragasztás

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció