Egértanya | Játszóház | Babaház

Készen állsz a nagy kalandra? Megérkezett a MiniArt-ra a világhírű amszterdami Muizenhuis gyűjtemény játszóháza és csak arra vár, hogy berendezd.

12,600Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Szeretnéd elkészíteni a saját Egértanyádat? Ezzel az elképesztően menő, vastag, minőségi kartonból készült készlettel előtted a lehetőség az alkotásra.

egérház babaház egérkastély

Ez a masszív bőrönd négy összehajtogatott kartondobozt tartalmaz, amelynek mindkét oldalán, a holland kitaláló Muizenhuis ( The Mouse Company) által készített tapéták és padló nyomatok találhatóak, hogy minél autentikusabb legyen a játszóház. A szerkezet külső falain hozzáillő papírmasé nyomatokat is találtok.

Helyezd össze a négy kartondobozt, rakd egymásra és ragaszd össze. Percek alatt készen áll a saját Egértanyád szerkezete.

Szóval egy hosszú kaland veszi kezdetét ezzel a csodás játékkal. Keresd meg a hozzá illő egereket, Júliát, Samet, Ellát és Zeemann nagypapát, a bútorokat, kiegészítőket a MiniArton, és kezdődhet a játék.

Az Egértanya Hollandiából érkeztek hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket.

Gyűjtsd össze mindet, ide kattintva!

A Játszóházunk 99%-ban műanyag és 100%-ban FSC mentes.

Figyelem: a bútorok külön vásárolhatók meg.

Ajánlott életkor: 6 +

A 2 nagyobb szoba méretei: 34 x 25 x 20 cm
A 2 kisebb szoba méretei: 26 x 25 x 20 cm
Méret: 1:12
Anyaga: karton
Tanúsítvány: 100% FSC és CE
súly: 1,436 gr

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egérkastély három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 1.6 kg
Méretek 58 × 28 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció