Babaház kiegészítők | Egérbejárat | Egértanya

Tudod hol van hol van az Egértanya bejárata? Persze, hogy ott, ahol te vagy, a szobád falán mondjuk. Készíts el ezt a cuki egérbejáratot.

5,490Ft

Készleten

egértanya bejárat
Babaház kiegészítők | Egérbejárat | Egértanya

5,490Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ki mászik lefelé a létrán? Talán Sam vagy Júlia lesz az!

Üdvözölünk Sam és Julia, valamint Egértanya világában! Sam és Julia a legjobb barátok. Mindketten az  Egértanyában élnek születésük óta, mindegyik a saját kis kuckójában. Sam és Julia szívesen elvisznek téged is a kalandjaikra. Folyamatosan új helyeket fedeznek fel, új lakókat ismernek meg az Egértanyán.

egértanya bejárat

Egy különleges kiegészítő, az Egérbejárat, az Egértanyához, melyet ráadásul a lakás bármely pontján el lehet helyezni, de a gyerekszobában különösen jól fog mutatni.

Fesd le a nyílást tetszés szerint, és rögzítsétek a szoba mennyezetére. Így amikor ágyban fekszel, Sam és Julia mennyezet mögé rejtett világáról álmodozhatsz.

A doboz tartalma:
– egy kis ajtó zsanérral
– egy fa létra

Figyelem: a padlásnyílás nem tartalmaz festéket vagy plüsst. Ezeket az elemeket külön értékesítjük.

3 éves kortól alkalmas | Tetőtérnyílás mérete: 9 x 10 cm, létra: 11 x 4 cm | Anyaga: fa | FSC | CE

Ha saját magad építed meg az egérházat, még jobban megismerheted Sam, Julia és a szomszédaik világát. Építés közben használhatod a MiniArton található miniatűröket és vágólapokat, és természetesen saját fantáziádat használva megtervezheted a saját házad úgy, ahogy szeretnéd.

Hogyan kezdj neki?

Kezd a kalandot az Egértanya játszóházzal. Adj hozzá bútorokat, tapétákat, kiegészítőket és eredeti miniket. Így pillanatok alatt kész lesz a saját egértanyád, amellyel kalandok sora vár rád.

egérház babaház egérkastély

Látni fogod, hogy az Egérkastély sokkal több, mint egy hétköznapi babaház – ez egy univerzum önmagában!

Az Egértanya univerzuma Hollandiából érkezett hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat tagjai:Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella.

Gyűjtsd össze mindet, ide kattintva!

Figyelmeztetés: ha egyszer elkezdted, nem tudod abbahagyni! :)))

 

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egértanyát. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időben Az egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egértanya három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 33 × 22 × 1 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Technika

Ragasztás

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció