Arty Toys | Metál Fedóra | Djeco

Vágj bele a legőrültebb kalandokba a Djeco új Arty Toys kollekciójával. Hercegnő metál csillogású ruhában, kezében virágcsokorral. Limitált kiadás, minden darab számozott, mindösszesen ezer darab készült belőle. A hercegnő az utolsó darabok egyike.

3,990Ft

Hercegnő - Metál Fedora - Metal'ic Fedora arty toys djeco
Arty Toys | Metál Fedóra | Djeco

3,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Itt az idő: kelljetek útra és fedezzetek fel rendkívüli kalandokat a Djeco Arty Toys kollekcióval!

Összegyűjthető karakterek sorozata, 4 témára osztva: hercegnők, lovagok, kalózok és szuperhősök. Számos kiegészítővel az órákig tartó szórakozáshoz.

Ismerd meg Metal’ic Fedórát, aki egy lenyűgöző hercegnő az Arty Toys kollekcióból. Szépsége és kedvessége legendás a Királyságban. Imádja a természetet és a virágokat, és mindig van nála egy csokor a kedvenc virágaiból. Ő az a hercegnő, akivel a 4 évnél idősebb kislányok elképzelik hercegnős történeteiket.

Limitált, 1000 darab készült belőle összesen. Magassága 5.5 cm. Az Arty Toys figurák csuklósak, azaz fejük és karjuk mozgatható, a kiegészítők ( pl a virág) kivehetőek a kezükből.

Gyermeked imádni fogja ezeket az újfajta, különleges megjelenésű figurákat gyűjteni.

Tervezte: Séverine Prelat

Az Arty Toys  gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafiti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai insprirálták a figurák tervezésében.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 12 × 7 × 12 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció