Tinyly figura | Louison & Aby | Djeco

A Djeco Tinyly termékcsaládjában elbűvölő, 7,5 cm-es játék figurák találhatók,  szórakoztató és kreatív, ideális társak a gyerekek képzeletének fejlesztéséhez, történetek és mesék létrehozására ösztönzik őket.

4,390Ft

Tinyly figura | Louison & Aby | Djeco

4,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Tinyly termékcsaládjában elbűvölő, 7,5 cm-es figurák találhatók, amelyek mókás társakkal párosulva nyitják meg a fantáziadús játék világát.

Ismerd meg Louison-t ( Lujzát) a bátor méhecske harcost, és elválaszthatatlan társát, Aby-t ( Ebit).

Együtt élnek a Djeco Tinyly vonalának többi szereplőjével, szórakoztatóak és kreatívak, ideális társak a gyerekek képzeletének fejlesztéséhez, valamint történetek és mesék létrehozására való ösztönzéséhez.

Tinyly: szép, lágy színű, finom vonásokkal rendelkező figurák varázslatos világa, amelyek megjeleníthetők, összegyűjthetők vagy karakterként használhatók saját történetükben és mesés kalandjaikban!

 A Djeco gyűjthető figurái mozgó fejjel és karral, kísérővel és két kiegészítővel rendelkeznek. Jó velük játszani, megmutatni, gyűjteni vagy mesék szereplőjeként használni.

Az eddig megjelent Álomvilág, Tinyly játékfigurák minden egyes darabját ugyanaz a művész tervezte. Stílusuk így egyöntetűen játékos, kedves, esztétikai érzéket fejlesztő stílus. A tervező a gyermeki fantázia és álomvilág kitűnő ismerőjeként játékfiguráival megjeleníti a gyermeki fantázia alakjait. Mintegy kézhez helyezi ezeket a gyűjthető, rendezgethető fantáziajátékhoz remekül használható figurákat és figura csoportokat. A Tinyly játékfigurák jelenlétükkel inspiráljak  a végtelen történeteket kitaláló és eljátszó gyermekek fantáziáját az újabbnál újabb fantáziajátékra.

A Tinyly játékfigurák egy dobozban egy főalakot és néhány kiegészítő, kísérő darabot tartalmaznak. A 2 vagy 3 db kísérő figura néha praktikus, néha bohókás, néha pedig  a művészi szimbólumrendszer titkos megjelenítője. Különleges játékfigurák, különleges kiegészítőkkel. Az elnevezés, Tiny-ly is utal arra, aprónép költözött az Arty Toys figurák földi polcaira, talán követik majd őket a továbbiak is?

Tartalma:

  • 1 db méhecske harcos figura
  • 2 db kiegészítő figura: kard, virágpajzs és Abby
  • Minden doboz tartalmaz egy füzetet, amely bemutatja a Tinyly figurák és kiegészítők teljes választékát.

Tervezte: Virginie Brachet 

Miért szeretjük:

  • Apró méretüknek köszönhetően könnyen elférnek a gyerekek zsebében vagy táskájában, így bárhová magukkal vihetik őket.
  • A karakterek animálásával a gyermek saját képét vetíti ki az őt körülvevő univerzumba, életet adva az utánzójátéknak is.

A figura magassága: 7,5 cm, karjai mozgathatóak.

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Olvasnivaló:

Djeco Tinyly figurák: utazás Álomvilágba

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 9.5 × 12.5 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció