Tinyly figura | Marinetta és Rákcsi | Djeco

A Djeco Tinyly termékcsaládjában elbűvölő, 7,5 cm-es játék figurák találhatók,  szórakoztató és kreatív, ideális társak a gyerekek képzeletének fejlesztéséhez, történetek és mesék létrehozására ösztönzik őket.

4,390Ft

DJECO: TINYLY Álomvilág figurák - Marietta és Rákcsi - Marinette & Scouic
Tinyly figura | Marinetta és Rákcsi | Djeco

4,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Tinyly termékcsaládjában elbűvölő, 7,5 cm-es figurák találhatók, amelyek mókás társakkal párosulva nyitják meg a fantáziadús játék világát.

Ismerd meg Marinettát és Rákcsit, akik készen állnak, hogy egy csodás napot töltsenek együtt a tengerparton. Marinette, egy aranyos figura, aki gondoskodik barátjáról, Rákcsiról és a Djeco Tinyly vonalának többi szereplőjéről, szórakoztatóak és kreatívak, ideális társak a gyerekek képzeletének fejlesztéséhez, valamint történetek és mesék létrehozására való ösztönzéséhez.

Tinyly: szép, lágy színű, finom vonásokkal rendelkező figurák varázslatos világa, amelyek megjeleníthetők, összegyűjthetők vagy karakterként használhatók saját történetükben és mesés kalandjaikban!

A kislányokat álomvilágukba repítik ezek az édes kis figurák, amelyek mindegyike elválaszthatatlan aranyos, kissé szokatlan társuktól. 

Az eddig megjelent Álomvilág, Tinyly játékfigurák minden egyes darabját ugyanaz a művész tervezte. Stílusuk így egyöntetűen játékos, kedves, esztétikai érzéket fejlesztő stílus. A tervező a gyermeki fantázia és álomvilág kitűnő ismerőjeként játékfiguráival megjeleníti a gyermeki fantázia alakjait. Mintegy kézhez helyezi ezeket a gyűjthető, rendezgethető fantáziajátékhoz remekül használható figurákat és figura csoportokat. A Tinyly játékfigurák jelenlétükkel inspiráljak  a végtelen történeteket kitaláló és eljátszó gyermekek fantáziáját az újabbnál újabb fantáziajátékra.

A Tinyly játékfigurák egy dobozban egy főalakot és néhány kiegészítő, kísérő darabot tartalmaznak. A 2 vagy 3 db kísérő figura néha praktikus, néha bohókás, néha pedig  a művészi szimbólumrendszer titkos megjelenítője. Különleges játékfigurák, különleges kiegészítőkkel. Az elnevezés, Tiny-ly is utal arra, aprónép költözött az Arty Toys figurák földi polcaira, talán követik majd őket a továbbiak is?

Tartalma:

  • 1 db Matrózruhás lány figura
  • 2 db kiegészítő figura: úszógumi, vödör és Rákcsi
  • Minden doboz tartalmaz egy füzetet, amely bemutatja a Tinyly figurák és kiegészítők teljes választékát.

Tervezte: Virginie Brachet 

Miért szeretjük:

  • A tárgyak egymáshoz való helyes társítása serkenti a beszédet és a gondolatok kifejezését
  • A karakterek animálásával a gyermek saját képét vetíti ki az őt körülvevő univerzumba, életet adva az utánzójátéknak is.

A figura magassága: 7,5 cm, karjai mozgathatóak.

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 9.5 × 12.5 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció