Tinyly | Milli rendelője | Djeco

Milli és elválaszthatatlan társa, Loulou apró álaltorvosi rendelője egy imádnivaló miniatűr hely, szórakoztató és kreatív, ideális társak a gyerekek képzeletének fejlesztéséhez, történetek és mesék létrehozására ösztönzik őket.

7,960Ft

Tinyly - Milli rendelője - Milou tinyshop
Tinyly | Milli rendelője | Djeco

7,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Tinyly termékcsaládjában elbűvölő, 7,5 cm-es figurák találhatók, amelyek mókás társakkal párosulva nyitják meg a fantáziadús játék világát.

A gyerekek imádni fogják a mini állatorvosi rendelőt és a figurákat, miközben elmerülnek egy ötletes meseidőben. A vintage stílusú, vidám dekorációkkal díszített belső tér tökéletes hátteret biztosít gyermeked meseszövéséhez.

A Tinyly figurák Virginie Brachet ötletes és mókás alkotásai. A 4 és 9 év közötti kislányokat álomvilágba repítik ezek az édes kis figurák, amelyek mindegyike elválaszthatatlan aranyos, kissé szokatlan társuktól.

Minden egyes 7,5 cm-es, aprólékosan a kis kezek számára tervezett figura egyedi társakkal és kiegészítőkkel párosul, megnyitva a játékos elbeszélések hatalmas táját.

Miért szeretjük?

  • A kiváló minőségű design és a nyitott végű játék keveréke.
  • Ösztönzi a kreativitást, a történetmesélést és a finommotoros készségeket.
  • Tökéletes gyűjtőknek és fantáziadús lelkeknek egyaránt.

Ne hagyd, hogy az álmok virágboltja elmenjen melletted. Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy Milli és Loulou megérkezzen gyermeked világába, egy csipetnyi mókát, egy csokor kalandot és rengeteg örömet hozva. Gyermeked következő nagy meséje itt kezdődik!

Az eddig megjelent Álomvilág,Tinyly játékfigurák minden egyes darabját ugyanaz a művész tervezte. Stílusuk így egyöntetűen játékos, kedves, esztétikai érzéket fejlesztő stílus. A tervező a gyermeki fantázia és álomvilág kitűnő ismerőjeként játékfiguráival megjeleníti a gyermeki fantázia alakjait. Mintegy kézhez helyezi ezeket a gyűjthető, rendezgethető fantáziajátékhoz remekül használható figurákat és figura csoportokat. A Tinyly játékfigurák jelenlétükkel inspiráljak  a végtelen történeteket kitaláló és eljátszó gyermekek fantáziáját az újabbnál újabb fantáziajátékra.

A Tinyly játékfigurák egy dobozban egy főalakot és néhány kiegészítő, kísérő darabot tartalmaznak. A 2 vagy 3 db kísérő figura néha praktikus, néha bohókás, néha pedig  a művészi szimbólumrendszer titkos megjelenítője. Különleges játékfigurák, különleges kiegészítőkkel. Az elnevezés, Tiny-ly is utal arra, aprónép költözött az Arty Toys figurák földi polcaira, talán követik majd őket a továbbiak is?

A figura méretei: kb. 7 cm

Tartalma:

  • 1 db ápoló szoba és bútorai (karton)
  • 1 db figura + 1 db társ
  • 2 db kiegészítő (műanyag)

Ajánlott életkor: 4 – 9 éves korig

Nézd meg az összes Djeco Tinyly figurát a MiniArton. 

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 11.5 × 11 × 11.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció