Játékhangszer | OLGA UTAZÁSA | Kalimba | Moulin Roty

Fedezzétek fel a zenét! Ez a gyönyörű kalimba a  francia játékmárka, a Moulin Roty -tól érkezett hozzánk, és tökéletes első hangszer gyerekeknek.

11,390Ft

MOULIN ROTY – OLGA UTAZÁSA – KALIMBA JÁTÉKHANGSZER
Játékhangszer | OLGA UTAZÁSA | Kalimba | Moulin Roty

11,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Semmi sem hangzik rosszul, ha a Kalimbán játszátok el. A hangok olyan lágyak és megnyugtatóak, hogy tényleg mindenki fülének zene lesz.

Színes, szórakoztató és ideális zene, hang és ritmus tanulásához, ez a csodálatos Moulin Roty kalimba. 

A kis kezekre tökéletesen megtervezett hangszer, ideális különböző harmonikus hangzások létrehozásár.

Az ujjas zongora gyönyörűen megtervezett, csodás hangokat ad ki, és segít a kicsiknek abban, hogy először megízleljék a dallamot és a ritmust.

Csak próbáld ki, és beleszeretsz! 3 éves kortól minden gyermek számára alkalmas,és ideális eszköz a zene világának megközelítéséhez, megismeréséhez.

Miért szeretjük:

  • Minden Moulin Roty játék tesztelve van:  az EN71 európai szabvány szerint. 
  • A felhasznált tömörfa, többnyire bükk,  fenntarthatóan kezelt erdőkből származik, pontos vágási és újratelepítési tervekkel,  míg az MDF-fát a formaldehid kibocsátás ellenőrzését célzó vizsgálatoknak vetik alá.
  • A felhasznált festékek és lakkok szisztematikusan teszteltek, és nem mérgezőek

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 14 × 13 × 5 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció