E-kreatív műhely | Óriáskerék | LED kép

Egy kreatív készlet a Djecotól, amely ötvözi a barkácsolást és a kísérletezést. Világítsd meg az óriáskereket egy áramkör segítségével.

8,690Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Factory termékcsaládja a *STEAM Learning kézműves projektek kiváló gyűjteménye, amely integrálja a tudományt a kézműves szórakozásba! A világító képektől a nyakláncokig és brossokig minden készlet különböző művészi képességeket tesz majd próbára, és minden műalkotásba elektromos áramkört építenek be, hogy életre keltsék!

Ezzel a képtábla-készlettel a művész jelöltek egy sor különleges vidámparki túrát tesznek lehetővé azáltal, hogy teljes áramköröket hoznak létre a semmiből; majd matricákat, transzfer matricákat és egyéb díszítőelemeket adnak hozzá a remekmű tökéletesítéséhez.

Tanuld meg, hogyan hozhatsz létre kapcsolókat és komplett áramköröket az elektromosság bonyodalmainak megismerésével játékon és kísérletezésen keresztül – mindezt az akadémiai technikai kényszerek nyomása nélkül!

Miért szeretjük?Mert a Factory játékok elősegítik a

• Kreativitást és önkifejezést
• Feltárással és kísérletezéssel támogatott többrétegű tanulást tesznek lehetővé
• Problémamegoldás valós alkalmazásokon keresztül
• Mindfulness-alapú kognitív tanulást
• Találékonyság és innovatív gondolkodást 
• Magabiztosságot és önbecsülést

Képalkotás LED izzókkal és öntapadós réz vezetékekkel.

Kiváló játék, amely finoman, szórakoztató, kreatív és interaktív módon mutatja be a fizikát általános és középiskolás gyerekeknek.

Ösztönzi az innovációt és a kutatáson alapuló tanulást, amely elősegíti a minket körülvevő világ megértésének természetesebb és összetartóbb megközelítését. Minden anyag biztosított; és egy útmutató füzet is jár hozzá, amely részletes, lépésről lépésre útmutatást nyújt az elejétől a végéig.

*A STEAM edukációs folyamat egy olyan tanulási megközelítés, amely a természettudományokat, a technológiát, a mérnöki tudományokat, a művészeteket és a matematikát használja hozzáférési pontként a tanulói kérdések, párbeszéd és kritikus gondolkodás irányításához.

Tartalma: 3 db képes kártya, 1 db transzfermatrica, 1 db matricalap, 9 db díszítőelem, 5 m fémszalag, 3 db CR2032 elem, 12 db izzó, használati útmutató

Ajánlott kor: 8+

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 30 × 22 × 3.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció