Méhviaszkréta 12 színű, papírdobozban | wawa | Stockmar

12 szuper gyönyörű színű viaszkréta, marokkréta a jól ismert Stockmar márkától. A ceruzák kartondobozban vannak, könnyen magatokkal tudjátok így vinni utazásra, kirándulásra, nyaralásra.

5,210Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ilyen egy tökéletes marokkréta. Pont a legkisebbek kezébe, markába illik.

Stockmar 50 éve ismert az általuk készített gyönyörű ceruzákról. A Stockmar zsírkréta biztonságos a gyerekek /felnőttek és a környezetünk számára is.

A méhviaszkréták ugyanabból az anyagból készülnek, és ugyanolyan színben kaphatók, mint a méhviaszceruzák. Kiváló rajz- és színező tulajdonságokkal rendelkeznek, a gyerekek imádják a kezükbe fogni: idális a formája ahhoz, hogy megtanulják a 3 ujjas fogást.

Legyen szó rajzolásról, rétegezésről, kaparásról és színezésről, a Stockmar viaszkréták évekig tartó tiszta élvezetet ígérnek. Kiváló rajzolási tulajdonságokkal (nincs morzsolódás, tapadás, elkenődés stb.) rendelkeznek.

Méretük és formájuk miatt kényelmesen elférnek kis kezekben. A gyerekek könnyedén rajzolhatnak színes területeket, és érdekes effektek létrehozásával kísérletezhetnek.

Miért szeretjük a Stockmar méhviasz krétákat:

  • Megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi követelményeknek
  • Elegáns kialakítás, vonzó csomagolás és kellemes illat jellemző rájuk
  • Ragyogó színek

 Ajándékozz szépséget a Stockmar segítségével.

Tartalmaz:

12 db kréta, hossza: 83 mm, átm. 12 mm, kartondobozban.

Szín:  kárminvörös, vermilion, narancs, citromsárga, sárga zöld, zöld, kék, ultramarin, piros ibolya, vörös barna, fekete és fehér színeket.

Vigyázat! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Fulladásveszély a lenyelhető apró részektől.

Németországban készült.

Nézd meg a többi STOCKMAR terméket a MiniArton, nem fogsz csalódni.

A Stockmar viaszkréták nagyon egyedi, kiváló minőségű és gyönyörű konzisztenciával és festési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik őket a többi zsírkrétától: nagyon erősek, de nem pasztaszerűek és számos festési technikát tesznek lehetővé.

Próbáld ki ezzel a színezővel:

Karton színező erdei történet miniart

A STOCKMARRÓL

A német Stockmar cég hosszú évtizedek óta gyárt minőségi művészeti termékeket, amelyek szorosan kapcsolódnak a Waldorf -oktatáshoz. Méhviasz és szín: a Stockmar-nál ez a két fókuszpont, hiszen a viasz fontos összetevője viasz alapú festékeiknek és modellező anyagaiknak, és felelősek a jellegzetes átlátszó és zománcozott hatásért. A szín, egy másik nagyszerű főszereplő: Johann Wolfgang Von Goethe színelméletén alapul, amely szerint a színérzékelés nem pusztán a fény megörökítésének fizikai kérdése, hanem az, hogy az aspektusváltozók szubjektívek.

A művészetoktatás esztétikai elvei és szempontjai mellett az ökológiai és társadalmi szempontok is alapvetőek a Stockmarnál. A Stockmar filozófiája szerint az alkalmazottakat rendszeres bevonják a gyártási, fejlesztési folyamatokba. De bevonásuk jóval túlmutat a gyártási folyamaton. A társaság nyereségéből is részesülnek.

Különösen a technikai világunkban, ahol sok mindent csak virtuálisan “tapasztalunk”, a Stockmar termékek a valódi érzékszervi tapasztalatokon és így az érzékek képzésén alapulnak. A csomagolás, a szín, a forma, a textúra, az illat, a kezelhetőség és a termék által kínált művészi lehetőségek együttesen esztétikai, érzéki és művészi összélményt eredményeznek – kis és nagy gyerekeknek és mindenkinek, aki szeret dolgozni színek kialakításával.

A Stockmar termékeit rendszeresen teszteli egy független vizsgáló laboratórium a törvényben előírt szennyezőanyag -értékekre vonatkozóan, és az önkéntes ellenőrzések messze túlmutatnak a törvényi előírásokon. Vizsgálatokat végeznek nemcsak a nehézfémek és aromás aminok, hanem a peszticidek, poliklórozott bifenilek és policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) esetében is. A Stockmar így kifogástalan minőséget és ellenőrzött biztonságot garantálhat termékei számára.

 

További információk
Korosztály

3+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Márka

Stockmar

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció