Méhviaszkréta 16 színű, fémdobozban | tégla | Stockmar

16 szuper gyönyörű színű viaszkréta, marokkréta a jól ismert Stockmar márkától. A ceruzák fémdobozban vannak, könnyen magatokkal tudjátok így vinni utazásra, kirándulásra, nyaralásra.

8,990Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ilyen egy tökéletes marokkréta. Pont a legkisebbek kezébe, markába illik.

Stockmar 50 éve ismert az általuk készített gyönyörű méhviasz ceruzákról és krétákról. A Stockmar zsírkréta biztonságos a gyerekek /felnőttek és a környezetünk számára is.

A méhviaszkréták ugyanabból az anyagból készülnek, és ugyanolyan színben kaphatók, mint a méhviaszceruzák. Kiváló rajz- és színező tulajdonságokkal rendelkeznek, a gyerekek imádják a kezükbe fogni: idális a formája ahhoz, hogy megtanulják a 3 ujjas fogást.

Legyen szó rajzolásról, rétegezésről, kaparásról és színezésről, a Stockmar viaszkréták évekig tartó tiszta élvezetet ígérnek. Kiváló rajzolási tulajdonságokkal (nincs morzsolódás, tapadás, elkenődés stb.) rendelkeznek.

Méretük és formájuk miatt kényelmesen elférnek kis kezekben. A gyerekek könnyedén rajzolhatnak színes területeket, és érdekes effektek létrehozásával kísérletezhetnek.

Miért szeretjük a Stockmar méhviasz krétákat:

  • Megfelelnek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi követelményeknek
  • Elegáns kialakítás, vonzó csomagolás és kellemes illat jellemző rájuk
  • Ragyogó színek

 Ajándékozz szépséget a Stockmar segítségével.

Tartalmaz:

16 db kréta, hossza: 83 mm, átm. 12 mm, kartondobozban.

Szín:  kárminvörös,cinóberpiros, vermilion, narancs, citromsárga,aranysárga, világoszöld, zöld, kékeszöld, kék, ultramarin, kékeslila, pirosaslila, vörösbarna, sárgásbarna, fekete és fehér színeket.

Vigyázat! Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Fulladásveszély a lenyelhető apró részektől.

Németországban készült.

Nézd meg a többi STOCKMAR terméket a MiniArton, nem fogsz csalódni.

A Stockmar viaszkréták nagyon egyedi, kiváló minőségű és gyönyörű konzisztenciával és festési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik őket a többi zsírkrétától: nagyon erősek, de nem pasztaszerűek és számos festési technikát tesznek lehetővé.

Próbáld ki ezzel a színezővel:

Karton színező erdei történet miniart

A STOCKMARRÓL

A német Stockmar cég hosszú évtizedek óta gyárt minőségi művészeti termékeket, amelyek szorosan kapcsolódnak a Waldorf -oktatáshoz. Méhviasz és szín: a Stockmar-nál ez a két fókuszpont, hiszen a viasz fontos összetevője viasz alapú festékeiknek és modellező anyagaiknak, és felelősek a jellegzetes átlátszó és zománcozott hatásért. A szín, egy másik nagyszerű főszereplő: Johann Wolfgang Von Goethe színelméletén alapul, amely szerint a színérzékelés nem pusztán a fény megörökítésének fizikai kérdése, hanem az, hogy az aspektusváltozók szubjektívek.

A művészetoktatás esztétikai elvei és szempontjai mellett az ökológiai és társadalmi szempontok is alapvetőek a Stockmarnál. A Stockmar filozófiája szerint az alkalmazottakat rendszeres bevonják a gyártási, fejlesztési folyamatokba. De bevonásuk jóval túlmutat a gyártási folyamaton. A társaság nyereségéből is részesülnek.

Különösen a technikai világunkban, ahol sok mindent csak virtuálisan “tapasztalunk”, a Stockmar termékek a valódi érzékszervi tapasztalatokon és így az érzékek képzésén alapulnak. A csomagolás, a szín, a forma, a textúra, az illat, a kezelhetőség és a termék által kínált művészi lehetőségek együttesen esztétikai, érzéki és művészi összélményt eredményeznek – kis és nagy gyerekeknek és mindenkinek, aki szeret dolgozni színek kialakításával.

A Stockmar termékeit rendszeresen teszteli egy független vizsgáló laboratórium a törvényben előírt szennyezőanyag -értékekre vonatkozóan, és az önkéntes ellenőrzések messze túlmutatnak a törvényi előírásokon. Vizsgálatokat végeznek nemcsak a nehézfémek és aromás aminok, hanem a peszticidek, poliklórozott bifenilek és policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) esetében is. A Stockmar így kifogástalan minőséget és ellenőrzött biztonságot garantálhat termékei számára.

 

További információk
Korosztály

3+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Márka

Stockmar

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Méhviaszkréta 16 színű, fémdobozban | tégla | Stockmar” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció