Rajzsablon | Járművek | Moulin Roty | Játékidő

A Moulin Roty rajzsablonok nagyszerű kézműves eszközök a gyerekek számára. Lehetővé teszik számukra, hogy könnyen megismételjenek, lerajzoljanak bonyolult mintákat. Ezzel például egy teljes autopályát berendezhetnek mindenféle járművel.

3,990Ft

Moulin Roty - Játékidő - Rajzsablon - Járművek
Rajzsablon | Járművek | Moulin Roty | Játékidő

3,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A régi stencilezésre emlékeztető, Moulin Roty két sablonból álló készlete egész biztosan megmozgatja a gyerekek kreativitását.

Szivacsfestékkel, filctollak és színes ceruzával, vagy akár gyurmával is használható; annyi felhasználási lehetőség van, hogy csak na!

A Moulin Roty sablon lészlettel a gyerekek megtölthetik az üres oldalakat formákkal, alakzotokkal, amelyeket aztán kiszínezhetnek és díszíthetnek, hogy merész és ötletes képeket készítsenek

Moulin Roty - Játékidő - Rajzsablon - Járművek

Ebben a sablon készletben két sablont találhattok, minden típusú járgányt megtaláltok benne:  személygépkocsitól és teherautóktól kezdve a buszokig, tűzoltóautókig és motorkerékpárokig.

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 27 × 20 × 2 cm
Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció