Kreatív Színező | Kiskertem | Kifestőkönyv matricákkal | Moulin Roty

Elegáns párizsi ház formájú, csinos színező könyv, melyhez több, mint 140 matrica tartozik.

4,190Ft

Kreatív Színező | Kiskertem | Kifestőkönyv matricákkal
Kreatív Színező | Kiskertem | Kifestőkönyv matricákkal | Moulin Roty

4,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Sétáljatok végig a veteményesben, virágoskertben és gyümölcsösben, miközben menet közben színt és vidámságot adtok a képekhez.  Keltsd életre a már kiszínezett képeidet állatokkal, kertlátogatókkal és más dolgokkal, amelyeket látni szeretnél, a kiskertedben és ragaszd fel őket bárhová!

A Moulin Roty Kiskertem 20 oldalas illuszrált kifestőkönyve 120 matricával áll a rendelkezésedre a tökéletes kert megalkotásához.

Komplett színező és matricás könyv 4 éves kortól.  Nemcsak színezésre és matricázásra használhatjátok, hanem a játék közben beszélgethettek zöldségekről, kertéskedésről, gyümölcsökről. Fejleszti a finommotorikus képességeket is.

Tartalom:

20 oldalas színező

7 ív matrica

Mérete: 28 x 24 cm

Anyaga: papír és vinil

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

 

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 28 × 24 × 2 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+

Márka

Moulin Roty

Technika

Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció