Színező poszter | Dzsungel | Omy

Ennek a színező óriás poszternek köszönhetően a gyerekek szórakoztató módon fedezhetik fel az dzsungelt és a benne lakó állatokat. A folyó mentén felfelé haladva eljuttok az elfeledett templomhoz. Sok kincs vár rátok! 

Hajtsátok ki a színező posztert, és tegyétek a falra vagy a földre, hogy az egész családot összehozza ez a szórakoztató, kreatív tevékenység.

4,790Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Irány a dzsungel!

Haladj át a dzsungelben ezzel a szórakoztató plakáttal: színezd ki a lombkoronát és az állatokat!

Órákon át színezheted egyedül vagy barátaiddal, használhatod a plakátot terítőként, fali poszterként, de akár be is keretezheted!

A lehetőségek végtelenek!

Egyszerű és humoros játék a részletek sokaságával. A poszter színezése valódi grafikai utazásra hív titeket, és ideális támogatást nyújt a képzelet fejlesztéséhez. Már csak egy dolog van hátra: magatokhoz venni a kedvenc színes ceruzákat, filctollakat vagy akár zsírkrétákat, és meghódíthatani ezt a fantasztikus dzsungelt!

Eredeti formátum klasszikus tevékenységhez

A színezőkönyv formátumot elhagyva az OMY felajánlja, hogy a klasszikus színező tevékenységet eredeti és különleges élménnyé alakítsátok át. Valóban, ezt az óriási színező poszter a felnőttek és a gyerekek egyaránt örömmel színezik, nincs életkorhoz kötve a kreativitás, igaz?. Nem az a fontos, hogy tökéletes eredményt érj el, hanem egy olyan óriásplakátot, amely hasonlít rád, és amelyet keretbe rakhatsz, és büszkén tesztek majd ki a falra.

Nagyszerű színezés minden alkalomra!

Tökéletes tevékenység a gyerekek elfoglaltságára szerdán, vasárnap, esős napon, születésnapon és esküvőn … minden alkalomra jó!

Az nagyobb gyerekek ( lásd gyermeklelkű felnőttek)számára is szuper kreatív elfoglaltság, mivel a színezés  tökéletes a pihentető tevékenységet kereső felnőttek számára.

Kreatív és szórakoztató tevékenység: Ez a színezés lehetővé teszi egy gyors áttekintést, hogy felfedezzük a világ országait, csak éppen az OMY alkotóinak sajátos, őrült elképzeléseivel

Egy pillanat a kikapcsolódás megosztására: Méreteinek köszönhetően ez az Óriás színező poszter egyedül vagy másokkal is színezhető. Függesszétek fel a falra, vagy bontsátok ki a padlón vagy az asztalon, mindenki megtalálhatja a helyét körülette, és hozzá adhatja saját személyes színeit.

Óriás  színező poszter: Bár egy kis tasakban kapod kézhez, a színező poszter kibontva 100 x 70 cm. Ennek a dimenziónak köszönhetően a kicsiknek és az idősebbeknek is minden szükséges helye megvan ahhoz, hogy szabad utat engedjenek fantáziájuknak.

Környezettudatos színezés: Az OMY Design & Play által Franciaországban tervezett és gyártott OMY színező oldalak fenntarthatóan kezelt erdőkből (PEFC vagy FSC) készült papírokból készülnek

Kor: 3 éves kortól

Tartalom: 1 poszter

Poszter mérete: 70 x 100 cm

Összetétel: újrahasznosított papírból

Csomagolás: papírdobozban (26cm x 25cm)

Mit fejleszt: kéz és szem koordinációt, képzelőerőt, finommotorikus készséget

Más témában is kapható: Szeretem a bolygónkat, Dzsungel, Óceán, Sport klub,

Megjegyzés: Tegyél a kosaradba még 2-3 doboz OMY filctollat is, hogy az egész posztert ki tudd velük színezni!

Miért szeretjük az OMY játékokat:

  • Az OMY Design & Play teljes kollekciója tisztelgés a grafikai tervezés előtt, ezért termékeik mindig eredetiek és innovatívak a megjelenésükben; remek vizuális ingerek a  kicsik számára!
  • Minden  OMY Design & Play termék törekszik arra, hogy környezetbarát legyen,  minden anyagot gondosan választanak, figyelembe véve a környezeti hatásokat .
  • A termékek mind a kaland és a kísérletezés érzetét keltik. Két tervező által alapított OMY célja, hogy szokatlan, meghökkentő, de mégis szuper kreatív játékokat hozzon létre.           

Az OMY DESIGN & PLAY örömteli, grafikus és okos termékeket készít és tervez az egész család számára. A színezés játékká válik, egy pillanatra, amikor a barátok és a család együtt létrehoznak valami újat. Mindegyik termék könnyen felismerhető az élénk színek és a szórakoztató humorérzék révén.

Az OMY összes termékét szeretettel tervezték meg egy párizsi stúdióban, ahol különös figyelmet kell fordítanak az összes anyag kiválasztására és minden új termék származási helyének eredetére. Ennek 85% -át ezután csak néhány mérföldre a stúdiótól állítják elő és tárolják a környezetre gyakorolt kisebb hatások biztosítása és a helyi gazdaság támogatása érdekében. Ezek olyan értékek, amelyek kedvesek a márka számára, és a társadalmi hatást minden új termékkel kiszámítják.

De, ha ez sem elég, akkor itt mindent leírtunk az OMY-ról:

Szeretettel tervezve |Bemutatjuk az OMY DESIGN-t

További információk
Méretek 18 × 12 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+, Felnőtt

Márka

OMY

Technika

Színezés

Érdekelhetnek még…

Akció!

Kreatív színezők

Színezhető övtáska | Omy

Original price was: 4,990Ft.Current price is: 3,990Ft.
Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció