Letölthető | MiniArt órarend

Bemutatjuk a Mininart.hu nyomtatható, letölthető, szabadon órarend csomagját! Hajlandó vagy arra, hogy a tanulást játékos kalanddá változtasd?

0Ft

Letölthető | MiniArt órarend

0Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Virtuális órarend termékünk egy négy élénk órarendből álló hihetetlen gyűjtemény, amelyet kifejezetten arra terveztünk, hogy gyermeked tanulási útját izgalmassá és kalandossá tegyük.

És a legjobb rész? Teljesen ingyenes!

EZ EGY DIGITÁLIS FILE, ami azt jelenti, hogy nem egy kész, nyomtatott órarendet küldünk neked, hanem egy pdf file-t amit, te tudsz otthon, vagy egy helyi nyomtató boltban kinyomtatni.

🎉 Jellemzők:

Magával ragadó dizájnok: Hisszük, hogy a tanulásnak élvezetes élménynek kell lennie. Minden órarendet gondosan úgy alakítottunk ki, hogy megragadja gyermeked fantáziáját, és motivált maradjon az oktatási feladatai során.

Színválaszték: Csomagunk három élénk színű órarendet tartalmaz, amelyek vizuálisan vonzóak és ösztönzik a kreativitást. Ráadásul azok számára, akik szeretik a monokróm hatást, kínálunk egy fekete-fehér változatot is.

🌈 Miért érdemes a Miniart.hu-t választani?
A Miniartnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kreativitással és szórakozással fokozzuk gyermeked fejlődését, kreatív útját. Fedezd fel a kreatív játékokat, kezd a válogatásoknál:
sulikezdés

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy örömet és rendszert vigyél gyermeked tanulási rutinjába.Töltsd le most az órarendet.

A letöltöm gombbal tudod megkapni.

A FIÓKOM menüpont alatt a LETÖTÉSEK részben lesz a file. Annyiszor tudod letölteni, ahányszor csak szeretnéd.

Formátum: pdf file

méret: A4, fekvő

A fizikai nyomat színei eltérően jelenhetnek meg, mint ahogy a képernyőn látod. A file-t nem lehet tovább értékesíteni, tartalmát szerzői jog védi.

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
1,560Ft
Elfogyott
1,590Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció