Kreatív, fejlesztő poszter, 96 matricával | Vízi állatok | Poppik

Tökéletes választás lesz ez a matricás kép készítő, azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni, felfedezni és csodálkozni. A Poppik megalkotta ezt a csodálatos, 6 képből álló készletet, amelyet 96 matricával tud kiegészíteni gyermeked!

3,390Ft

Készleten

Kreatív, fejlesztő poszter, 96 matricával - vízi állatok | Poppik miniart
Kreatív, fejlesztő poszter, 96 matricával | Vízi állatok | Poppik

3,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A matricák kivehetők a végtelen szórakozás érdekében, színesek és nagyok, könnyen lehúzhatók a kis kezek számára!

Ideális 2 éves kortól. Ez az egyszerű, de tanulságos játék fejleszti a motoros készségeket és a felismerést, és felébreszti az alkotás örömét! A kis formátum megkönnyíti, hogy mindig magával vigyétek, utazásra például, de kíválóan alkalmas a várakozás idejére is.

A gyerekek egy egyszerű színes pontkódot követve elhelyezhetik a geometriai matricákat a megfelelő helyre (a matricák eltávolíthatók bármilyen hiba esetén!)

Tartalma : 6 kártya + 96 matrica

Tervezte: Chloé du Colombier

Minden elkészült kép mérete 18 x 18 cm.

Miért szeretjük:

  • A Poppik matricás készlet az a kreatív játék, amellyel gyönyörű képeket, mozaikokat vagy műalkotásokat készíthet gyermeked több száz matricát felhasználva!
  • Nagyon könnyen használható, és az eredemény lenyűgöző lesz!
  • Mindenki szereti: gyerekek, tizenévesek és felnőttek, ez egy játék az egész családnak!
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket és a felismerést, fejleszti a vizuális érzéket és felébreszti az alkotás örömét
  • Minden termék FSC vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel a CE szabványoknak
  • a matricák “bordázottak”, vagyis körvonalak nélkül vannak a táblán elhelyezve, ami lehetővé teszi a gyermek számára, hogy nagyon könnyen megfogja őket
  • Chloé du Colombier illusztrátor úgy tervezte ezt a játékot, hogy a gyermek megismerje a geometriai formákat. Képeit vicces apró részletekkel töltötte meg, hogy a gyermek minden egyes részletét aprólékosan megfigyelhessen

A csomagban található 6 kártyára illesszétek be a matricákat a pontozott helyekre, színek szerint. Apránként, ahogy haladtok, egyre színesebb lesz a kép! Miután elkészült, a kártyák egy szép gyűjteményt alkotnak a válogatott kis festményekből, amelyekkel a gyerekszobát díszíthetitek, vagy akár be is keretezhetitek.

A Poppikról:

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

A minden korosztály számára alkalmas Poppik kreatív játékok, nagyban ösztönzik a gyermekek koncentrációját és türelmét: a szín szerinti szám egyeztetési rendszer használatával a kép fokozatosan megmutatkozik meg a kreatív tevékenység közben. Állatoktól kezdve, a városi utcaképeken és világtérképekig – fedezzétek  fel a világot a Poppik révén!

Nézd meg te is a MiniArt Poppik kollekcióját.

További információk
Méretek 19 × 19 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+

Márka

Poppik

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció