Matricás foglalkoztató | Szörny invázió | Djeco

Készíts számtalan szörny témájú képet ezzel a szórakoztató, újrafelhasználható, különleges Djeco matricaszettel.

3,390Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco újrafelhasználható matricás játékai nagyszerű értéket képviselnek  akár úton, akár otthon vagyunk a gyermekünkkel. És, ami biztos: 

Többórányi matricás móka vár a Szörny invázióval rátok. Nincs többé unalmas ragasztgatás, hiszen ezt a szörnyen jó történetet te alakíthatod ki!

A tasak 50 szörny témájú matricát tartalmaz, és két nagy panoráma lapot (dupla 44 cm széles oldal), amin a gyerekek történeteket és kalandokat találhatnak ki, és készíthetik el saját panoráma matricás, szörnyes könyvüket. Ha úgy érzed mégse oda való az a matrica, akkor sincs semmi probléma, a matricák könnyen áthelyezhetőek. A gyerekek számtalan jelenetet komponálhatnak, miközben javítják kézügyességüket és fantáziájukat. 

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

A márkáról | Djeco 

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kreativitás

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+

Márka

Djeco

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Technika

Ragasztás

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció