Matricás foglalkoztató könyv | Élet az erdőben | Avenir

Fedezd fel a kiapadhatatlan alkotóerőt az Avenir matricásfoglalkoztató könyvvel – Élet az erdőben! A 16 hátteret és több mint 300 visszahelyezhető matricát tartalmazó, utazó méretű könyv tökéletes a fiatal felfedezők számára.

4,990Ft

KREATÍV MATRICÁZÓ KÖNYV KIHAJTHATÓ ABLAKOKKAL, ÉLET AZ ERDŐBEN AVENIR
Matricás foglalkoztató könyv | Élet az erdőben | Avenir

4,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Varázslatos erdei kalandok az Avenir matricás könyvével

Ez az utazáshoz alkalmas méretű kincsesbánya tökéletes arra, hogy megmozgassa gyermeked fantáziáját útközben. A 16 élénk háttérjelenettel és több mint 300 újra felragasztható matricával a szórakozás lehetőségei végtelenek!

Miért fogjátok szeretni?

🌳 Végtelen kreativitás: A 16 kétoldalas, színes háttereket tartalmazó lapokkal, köztük 3 izgalmas felugró dizájnoldallal gyermeked varázslatos erdei jeleneteket hozhat létre és alkothat újra és újra.

🐻 Tele matricákkal: A könyvhöz 6 ív újra ragasztható matricát mellékelnek – összesen több mint 300-at! A vidám állatoktól a színes növényekig minden matrica egyedi színt kölcsönöz gyermeked alkotásainak.

✂️ Oktatási célú mulatság: A kézműves alkotás segít a gyerekeknek a fontos matematikai fogalmak fejlesztésében és növeli az önbecsülésüket. Az ilyen többlépcsős projektek tökéletesen alkalmasak arra, hogy megtanítsák a gyerekeket a sorrendek követésére, miközben szórakoztatják és lekötik őket.

🦊 Menet közbeni kaland: A kényelmes hordozófogantyúnak köszönhetően ez a matricás könyv könnyen magával vihető kirándulásokra, autóutakra vagy a barátok és családtagok meglátogatására. Bárhová is mész, az erdő varázsa mindig kéznél lesz.

 

 

Tartalom:

8 kétoldalas lap: A 16 élénk háttérrel, köztük 3 felugró tervezőoldallal gyermeked dinamikus és részletes jeleneteket hozhat létre.
6 matricás lap: A több mint 300 újra ragasztható matricát tartalmazó könyv végtelen lehetőséget kínál a testreszabásra és a kreativitásra.

Legyen szó akár egy esős napról otthon, akár egy hosszú autóútról, a  Avenir matricás könyv – Élet az erdőben a legelragadóbb módon foglalja le a gyerekek kezét és elméjét. Tedd be a kosárba most, mert korlátozottak a készletek!

Ez a matricás könyv 3 éves kortól ideális, szórakoztató, tanulságos és a fejlődésnek megfelelő. Nézd, ahogy gyermeked büszkén mutatja be egyedi erdei jeleneteit!

Miért érnéd be unalmas játékokkal, amelyek az ágy alatt felejtődnek? Ajándékozz gyermekednek kreativitást!

A márkáról

Az Avenir csapatát a A kis herceg ihlette, a könyv hatására rájöttek a kulcsra, amellyel a felnőttek közelebb kerülhetnek a gyerekekhez, és megvédhetik „egyedülálló” karaktereiket. A német márka jelmondata: Légy kreatív, légy egyedi. (Azt jelenti, hogy minden gyerek kiemelkedő és kreatív, egyben egyedi is). Az Avenir elutasítja, hogy korlátozza a gyerekek játékmódját, ehelyett olyan művészi játékot biztosít számukra, amely lehetővé teszi, hogy kipróbáljanak és felfedezzenek, valamint különböző gondolatmenetekben és módokon alkothatnak.

További információk
Tömeg 0.7 kg
Méretek 30 × 30 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

3+, 4+, 5+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Márka

Avenir

Technika

Papír

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció