Matricás óriás poszter, 32 matricával | Dinoszauruszok | Poppik

A Poppik gyönyörű ismeretterjesztő posztereket kínál a gyerekek számára, amelyeket újra elhelyezhető matricákkal kell kiegészíteni. Ezzel a matricás poszterrel a gyerekek elmélyedhetnek a dinoszauruszok világában: miközben felragasztják a matricákat az óriás plakátra a három nagy korszak: triász, jura, kréta dinóival ismerkedhetnek.

A számozott kód megkönnyíti az egyes matricák helyes helyének felismerését. A plakát mindkét oldalára van nyomtatva: az egyik oldal angolul, a másik franciául, de a nyelvek ismerete nélkül is szórakoztató lesz a játék.

Miután elkészült, az óriási DINOSZAUROSZOK posztered, helyezzétek el a gyerekszoba falára, tökéletes dekoráció lesz.

5,590Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A csodás POPPIK Dinoszauruszok poszter gyönyörű illusztrált matricákat tartalmaz, a legismertebb dinókról,növényevők, húsevők, egyik szebb, mint a másik.

Minden matrica hozzáadásával még egy kicsit kiteljesedik a kép, és a végeredmény egy csodálatos óriásplakát lesz.

Tökéletes ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni, felfedezni és csodálkozni.

A Poppik elkészítette ezt a csodálatos óriásposztert, amelyet újra felhelyezhető matricákkal kell elkészíteni!

A gyerekek 32 nagy, dinoszaurusz matricát ragasztanak a plakátra, a feltüntetett számokat követve. Így erőfeszítés nélkül megjegyezhetik a világ legnépszerűbb dinóinak neveit. Egy gyönyörű kreatív játék a gyerekeknek, amivel szórakozás közben lehet tanulni.

Öt  éves kortól ideális, ez az egyszerű, de rendkívül ötletes oktató játék, mely javítja a motoros készségeket, ismeretet ad át, és felébreszti az alkotás örömét! 

A francia Poppik márka intelligens módon szeretné otthon foglalkoztatni a gyerekeket, és ez már önmagában is szülői szívdobogtató dolog, nem igaz?

Az áthelyezhető matricák révén a gyerekek olyan témákban tudnak elmerülni, amelyért rajonganak, és a játék révén tanulmányozni tudják őket! A Poppik egyedi matricatevékenységei elősegítik a koncentrációt és a nyugalmat, valamint ösztönzik a szülő és a gyermek közötti kötődést. Hozzatok létre közös élményeket. Legyetek ti is művészek!

Előnyök:

  • A gyerekek megismerik a formákat és a színeket
  • A csendes foglalkozás elősegíti a koncentrációt
  • Ismeretszerzés
  • idegen nyelv tanulás (angol, francia)

Termékeivel a Poppik elő akarja mozdítani a gyermekek kreativitását, felkelteni a kíváncsiságot, fejleszteni a kézügyességet és javítani a koncentrációt.

A részvételhez szükséges közös tevékenységekkel Poppik erősebb köteléket szeretne létrehozni a családon belül úgy, hogy elősegíti az együttlétet, a nevetés és a játék örömét.

A Poppik matricákkal való munkavégzésnek számos pozitív aspektusa van:

  • A gyerekek imádják a matricákat. Poppiknak több száz matricája van, a ragasztás egy olyan móka,  amivel a  gyerkőc sokáig akar foglalkozni ( akár 2 órát is, bizony ám) .
  • A Poppik segítségével a fej és a kezek összehangoltan működnek, és ez biztosítja a maximális koncentrációt.
  • A Poppik egyszerű, így a gyermekek akár  önállóan és egyedül is tudnak játszani vele. 
  • A Poppik matricás poszterekkel való játék eredménye  egy  gyönyörű alkotás lesz, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejezzék be, ne adják fel. Az eredmény fantasztikus lesz!

 

Ajánlott Kor: 5 éves kortól

Tartalom: 1 poszter (100 x 68 cm) + 44  db áthelyezhető matrica

Anyag: Poszter + matrica: papír

Franciaországban tervezte:Clémence Dupont

Minden Poppik termék megfelel a CE játék szabványának, ftalátmentes.

Használata: hajts ki a plakátot egy nagy asztalra vagy a földre. Annak érdekében, hogy a poszter redői a lehető legnagyobb mértékben kisimuljanak, javasoljuk, hogy bontsd ki teljesen a posztert, és és figyeld nehogy fejjel lefelé kerüljön. Az elkészült plakát – amit normál méretben készítettek – nagyon könnyen bekeretezhető. Használj 100 x 70 cm-es keretet. A plakát és a matricák könnyen tárolhatók a zsebben. A plakát feltekerhető, hogy elkerülje a matricák gyűrődését.

Ez a tevékenység ideális több gyermek számára, akár születésnapi partin vagy délutáni játék során (könnyen beállítható, szórakoztató mindenki számára, még azok számára is, akik nem szeretnek kézműveskedni, nem koszolnak, nincs szükség felnőtt segítségre).

A Poppikról:

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

A minden korosztály számára alkalmas Poppik kreatív játékok, nagyban ösztönzik a gyermekek koncentrációját és türelmét: a szín szerinti szám egyeztetési rendszer használatával a kép fokozatosan megmutatkozik meg a kreatív tevékenység közben. Állatoktól kezdve, a városi utcaképeken és világtérképekig – fedezzétek  fel a világot a Poppik révén! 

Nézd meg te is a MiniArt Poppik kollekcióját.

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+

Technika

Ragasztás

Márka

Poppik

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Elfogyott

Matricás játékok, matricás poszterek

Matricás óriás poszter | Fantasztikus Világ | Omy

5,790Ft
Elfogyott
4,290Ft

Izgalmas blog szekció