Matricás panoráma poszter, 750 matricával | Cirkusz | Poppik

Ratatam! Kezdjétek a bulit ezzel a mesés matricás panoráma cirkusz készlettel! Gyermeked kibontja a panorámaplakátot, és máris kezdheti ragasztani a matricákat a nagy cirkuszi díszítéshez.

Miután elkészült a csodás cirkusz posztered, helyezzétek el a gyerekszoba falára, tökéletes dekoráció lesz.

4,690Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Tökéletes ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni, felfedezni és csodálkozni.

A Poppik elkészítette ezt a csodálatos cirkusz témakörre épülő panoráma ( 140 centiméter hosszú)  posztert, amelyet újra felhelyezhető matricákkal kell elkészíteni!

A gyerekek 750 matricát tudnak felragasztani a plakátra, a feltüntetett számokat követve. Egy gyönyörű kreatív játék a gyerekeknek, amivel szórakozás közben lehet tanulni .

Három éves kortól ideális, ez az egyszerű, de rendkívül ötletes oktató játék, mely javítja a motoros készségeket, ismeretet ad át, és felébreszti az alkotás örömét! 

A francia Poppik márka intelligens módon szeretné otthon foglalkoztatni a gyerekeket, és ez már önmagában is szülői szívdobogtató dolog, nem igaz?

Az áthelyezhető matricák révén a gyerekek olyan témákban tudnak elmerülni, amelyért rajonganak, és a játék révén tanulmányozni tudják őket! A Poppik egyedi matricatevékenységei elősegítik a koncentrációt és a nyugalmat, valamint ösztönzik a szülő és a gyermek közötti kötődést. Hozzatok létre közös élményeket. Legyetek ti is művészek!

Előnyök:

  • A gyerekek megismerik a formákat és a színeket
  • A csendes foglalkozás elősegíti a koncentrációt
  • Ismeretszerzés

Termékeivel a Poppik elő akarja mozdítani a gyermekek kreativitását, felkelteni a kíváncsiságot, fejleszteni a kézügyességet és javítani a koncentrációt.

A részvételhez szükséges közös tevékenységekkel Poppik erősebb köteléket szeretne létrehozni a családon belül úgy, hogy elősegíti az együttlétet, a nevetés és a játék örömét.

A Poppik matricákkal való munkavégzésnek számos pozitív aspektusa van:

  • A gyerekek imádják a matricákat. Poppiknak több száz matricája van, a ragasztás egy olyan móka,  amivel a  gyerkőc sokáig akar foglalkozni ( akár 2 órát is, bizony ám) .
  • A Poppik segítségével a fej és a kezek összehangoltan működnek, és ez biztosítja a maximális koncentrációt.
  • A Poppik egyszerű, így a gyermekek akár  önállóan és egyedül is tudnak játszani vele. 
  • A Poppik matricás poszterekkel való játék eredménye  egy  gyönyörű alkotás lesz, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejezzék be, ne adják fel. Az eredmény fantasztikus lesz!

 

Ajánlott Kor: 3 éves kortól

Tartalom:  1 poszter (140 x 25 cm) + 750 db áthelyezhető matrica

Anyag: Poszter + matrica: papír

Minden Poppik termék megfelel a CE játék szabványának, ftalátmentes.

HASZNÁLATI TANÁCSUNK

A nagy panoráma poszter harmonikaként van összehajtva. Kétféleképpen használható:
– Hajtsátok ki teljesen, tegyétek le a padlóra, egy nagy asztalra, vagy  fel a falra. Ezt követően a panorámát a matricákkal ragasszátok tele, egyedül vagy többen.
– Utazáshoz is ajánljuk:  mert ebben az esetben a gyermek egyik oldalról a másikra ragasztja a cirkuszi matricákat, mint egy könyv, lapozni lehet.
– A tasak nagyon sok (750) matricát tartalmaz: azt javasoljuk, hogy több alkalommal végezze el a tevékenységet a gyermek
– A panoráma és a matricalapok könnyen tárolhatók a tasakban, ami a csomagolás része.
– Ez a tevékenység ideális több gyermek számára, akár születésnapi partin vagy délutáni játék során (könnyen beállítható, szórakoztató mindenki számára, még azok számára is, akik nem szeretnek kézműveskedni, nem koszolnak, nincs szükség felnőtt segítségre).

A Poppikról:

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

A minden korosztály számára alkalmas Poppik kreatív játékok, nagyban ösztönzik a gyermekek koncentrációját és türelmét: a szín szerinti szám egyeztetési rendszer használatával a kép fokozatosan megmutatkozik meg a kreatív tevékenység közben. Állatoktól kezdve, a városi utcaképeken és világtérképekig – fedezzétek  fel a világot a Poppik révén! 

Nézd meg te is a MiniArt Poppik kollekcióját.

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+

Technika

Ragasztás

Márka

Poppik

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Matricás panoráma poszter, 750 matricával | Cirkusz | Poppik” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció