Matricás óriás poszter,640 matricával | Csillagtérkép foszforeszkáló | Poppik

Nagy, gyönyörű matricás óriásposzter a francia Poppiktól, amelyen az égen található sokféle csillagkép látható. Kapcsold le a villanyt, hogy lásd a csillagok ragyogását, hiszen ez a foszforeszkáló plakát sötétben is szórakoztató lesz.

6,290Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Kapcsoljátok le a lámpát, és érezétek jól magatokat a csillagképek megtalálásában, amelyeket a csillagok helyzete és mérete alapján tudtok majd felismerni. Útközben megtanulhatjátok az egyes csillagképek nevét is – öt különböző nyelven (angol, francia, spanyol, német és olasz).

Nem mindig látható minden csillagkép az éjszakai égbolton. A csillagképeket az év különböző szakaszaiban eltérően lehet megfigyelni, most lehetőséged adódik, hogy az északi és a déli félteke összes csillagképét egyszerre láthasd. (a megfigyelési hónapok is fel vannak tüntetve a csillagtérképe). A plakáton az északi féltekén 41, a déli féltekén 45 csillagkép látható.

Mi lenne, ha megtalálnád meg a saját csillagjegyedet és a többi családtag csillagjegyé?  Ragaszd fel a pontokat és csillagokat a plakát megfelelő helyére, és egészítsd ki az csillagtérképet pontról pontra! Az olyan jól ismert csillagképek mellett, mint a Nagy Medve, a Göncölök és a Cassiopeia, sok kicsit kevésbé ismert is szerepel a térképne, mint: a delfin és a gyík, a zsiráf, a kis vízi kígyó, a repülő hal, a nyúl.

Tudtad, hogy ezek a csillagképek mind léteznek?

A 640 darab matricával felragyoghatod a csillagos eget. Van még mit felfedezni és tanulni! Egyszerűen kövesd a számkódot. A plakáton megtalálható összes csillagkép listája is megtalálható, számozva és angol, francia, német, spanyol és olasz nyelvre lefordítva.
Nagyon szórakoztató, és izgalmas és oktató tevékenység nemcsak amatőr csillagászok és űrkutatók számára.

Az egyes matricák könnyen lehúzhatók és áthelyezhetők.
A gyönyörű illusztráció az Atelier Cartographiktól származik.

A Skymap/ Csillagtérkép matricás poszter nagyszerű ajándék gyerekeknek 7 éves kortól. Ha minden matrica megfelelően van felragasztva, szuper menő dekoráció  lez a gyerekszobába, nappal és éjszakais!

Mérete: 100 x 68 cm, 640 db kicsi, foszforeszkáló matricával

Nézd meg a Poppik matricás posztereit a MiniArton, ide kattintva.

A Poppikról:

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

A minden korosztály számára alkalmas Poppik kreatív játékok, nagyban ösztönzik a gyermekek koncentrációját és türelmét: a szín szerinti szám egyeztetési rendszer használatával a kép fokozatosan megmutatkozik meg a kreatív tevékenység közben. Állatoktól kezdve, a városi utcaképeken és világtérképekig – fedezzétek  fel a világot a Poppik révén!

További információk
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Poppik

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció