Évszakok | Matricás poszter, 520 matricával | Poppik

A Poppik gyönyörű ismeretterjesztő óriás plakátokat kínál a gyerekek számára, amelyeket újra elhelyezhető matricákkal kell kiegészíteni. Az évszakok matricás poszterrel a gyerekek elmélyedhetnek az évszakok változásaiban: miközben felragasztják az újrahasználható matricákat ismerkedhetnek a fomákkal és a színekkel.

A számozott kód megkönnyíti az egyes matricák helyes helyének felismerését. A plakát mindkét oldalára van nyomtatva: az egyik oldal angolul, a másik franciául, de a nyelvek ismerete nélkül is szórakoztató lesz a játék.

4,990Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A matricázás sok gyerek számára rendkívül élvezetes tevékenység ( és még nekünk felnőtteknek is szórakoztató lehet lásd ezt a játékot) . Ez a gyönyörű panoráma kép úgy néz ki, mintha egy kirakós, egy színpompás puzzle lenne matricákban kifejezve.

Mégis milyen hosszú egy év gyerekszemmel? A kisgyermekek szemszögéből nézve ezt nehéz felmérni. Ez a nagy formátumú kihajtható poszter (140 x 25 cm) az évet a négy évszakával ábrázolja, és segít a megérteni a gyerekeknek a múltat, jelent és jövőt. Ehhez csak annyi szükséges, hogy a matricákat a hozzáillő színben felragasztják a megjelölt mezőkre, így fokozatosan egy csodaszép, nagyméretű plakát jön létre, amely ráadásul remek gyerekszoba dekorációként is fog funkcionálni.

Minden matrica hozzáadásával még egy kicsit kiteljesedik a kép, és a végeredmény egy csodálatos évszakos panoráma kép lesz.

Tökéletes ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni, felfedezni és csodálkozni.

A Poppik elkészítette ezt a csodálatos panoráma posztert, amelyet újra felhelyezhető matricákkal kell elkészíteni!

Egy gyönyörű kreatív játék a gyerekeknek, amivel szórakozás közben lehet tanulni.

Miért szeretjük?

  • A gyerekek megtanulják a játék során a formákat és a színeket
  • A csendes tevékenység elősegíti a koncentrációt
  • Egy ügyes foglalkozás, amely megnyugtatólag hat mindenkire

Öt  éves kortól ideális, ez az egyszerű, de rendkívül ötletes oktató játék, mely javítja a motoros készségeket, ismeretet ad át, és felébreszti az alkotás örömét! 

A francia Poppik márka intelligens módon szeretné otthon foglalkoztatni a gyerekeket, és ez már önmagában is szülői szívdobogtató dolog, nem igaz?

Az áthelyezhető matricák révén a gyerekek olyan témákban tudnak elmerülni, amelyért rajonganak, és a játék révén tanulmányozni tudják őket! A Poppik egyedi matricatevékenységei elősegítik a koncentrációt és a nyugalmat, valamint ösztönzik a szülő és a gyermek közötti kötődést. Hozzatok létre közös élményeket. Legyetek ti is művészek!

Termékeivel a Poppik elő akarja mozdítani a gyermekek kreativitását, felkelteni a kíváncsiságot, fejleszteni a kézügyességet és javítani a koncentrációt.

A részvételhez szükséges közös tevékenységekkel Poppik erősebb köteléket szeretne létrehozni a családon belül úgy, hogy elősegíti az együttlétet, a nevetés és a játék örömét.

A Poppik matricákkal való munkavégzésnek számos pozitív aspektusa van:

  • A gyerekek imádják a matricákat. Poppiknak több száz matricája van, a ragasztás egy olyan móka,  amivel a  gyerkőc sokáig akar foglalkozni ( akár 2 órát is, bizony ám) .
  • A Poppik segítségével a fej és a kezek összehangoltan működnek, és ez biztosítja a maximális koncentrációt.
  • A Poppik egyszerű, így a gyermekek akár  önállóan és egyedül is tudnak játszani vele. 
  • A Poppik matricás poszterekkel való játék eredménye  egy  gyönyörű alkotás lesz, ami arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fejezzék be, ne adják fel. Az eredmény fantasztikus lesz!

Ajánlott Kor: 3 éves kortól

Tartalom: 1 poszter (140 x 25 cm) és 520 áthelyezhető matrica

Anyag: Poszter + matrica: papír

Franciaországban tervezte: Michelle Romo

A francia Poppik márka okos módon szeretné otthon elfoglalni a gyerekeket. A Poppik termékeivel a gyerekek kreativitását kívánja ösztönözni, felkelteni a kíváncsiságot, edzeni a kézügyességüket és javítani a koncentrációs képességüket. Közös gyakorlati tevékenységekkel Poppik erősebb köteléket szeretne kialakítani a családon belül az együttlét, a nevetés és a közös játék örömének ösztönzésével.

Minden Poppik termék megfelel a CE játék szabványának, ftalátmentes.

Használata: hajts ki a plakátot egy nagy asztalra vagy a földre. Annak érdekében, hogy a poszter redői a lehető legnagyobb mértékben kisimuljanak, javasoljuk, hogy bontsd ki teljesen a posztert, és és figyeld nehogy fejjel lefelé kerüljön. A plakát és a matricák könnyen tárolhatók a tasakukban.

Ez a tevékenység ideális több gyermek számára, akár születésnapi partin vagy délutáni játék során (könnyen beállítható, szórakoztató mindenki számára, még azok számára is, akik nem szeretnek kézműveskedni, nem koszolnak, nincs szükség felnőtt segítségre).

A Poppikról:

A Delphine Badreddine és Françoise Baglin által 2016-ban alapított Poppik színes öntapadó plakátokat, kártyákat és rejtvényeket készít. Minden Poppik poszterhez tartozik számos szórakoztató, eltávolítható matrica, amelyek felhelyezésével lenyűgöző képeket készíthettek, amelyet aztán fel lehet akasztani a gyerekszoba falra, tökéletes, újratervezhető dekorációként.

A minden korosztály számára alkalmas Poppik kreatív játékok, nagyban ösztönzik a gyermekek koncentrációját és türelmét: a szín szerinti szám egyeztetési rendszer használatával a kép fokozatosan megmutatkozik meg a kreatív tevékenység közben. Állatoktól kezdve, a városi utcaképeken és világtérképekig – fedezzétek  fel a világot a Poppik révén! 

Nézd meg te is a MiniArt Poppik kollekcióját.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 35 × 20 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Technika

Ragasztás

Márka

Poppik

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
5,590Ft
Elfogyott

Matricás játékok, matricás poszterek

Matricás óriás poszter | Fantasztikus Világ | Omy

5,790Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció