Matricás poszter | Poszter dekoráló készlet | Madarak | Auzou

Ez a különleges készlet lehetőséget kínál gyermekeidnek, hogy egyedi, csillogó madaras poszterrel díszítsék ki szobájukat, miközben fejlesztik finom motoros készségeiket és kreativitásukat.

4,190Ft

POSZTER DEKORÁLÓ KÉSZLET, MADARAK AUZOU
Matricás poszter | Poszter dekoráló készlet | Madarak | Auzou

4,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Fedezzétek fel a kreatív tanulás és szórakozás új dimenzióit a miniart.hu “Poszter dekoráló készlet | Madarak” kreatív játékával!

Ez a különleges készlet lehetőséget kínál gyermekeidnek, hogy egyedi, csillogó madaras poszterrel díszítsék ki szobájukat, miközben fejlesztik finom motoros készségeiket és kreativitásukat.

A készlet tartalmaz egy óriási méretű (54×72 cm) posztert, amelyre a gyerekek az előre perforált polifoam matricákat, öntapadós felületű matricákat, és a három féle színben ragyogó csillámporokat helyezhetik el, létrehozva így saját, egyedi művészi alkotásukat.

A kínálatunkban megtalálható “Ismerd meg a világunkat matricás poszter nem csak szórakoztató, hanem olyan értékes tanulási élményt is nyújt, amely segít a gyerekeknek megismerni és értékelni a világ sokszínűségét.

Tedd kosárba a Poszter dekoráló készletet, hogy a gyermeked is részese lehessen ennek a kreatív és fejlesztő játéknak.  Az Auzou művészeti  szettek fantasztikusan fejlesztik a képzelőerőt és a kreativitást, valamint hozzájárulnak a finommotorika fejlesztéséhez. Kis ajándéknak is remek ötlet!

Tartalom: A csomag 1 nagy posztert csillámot 3 színben, egy eszközt a csillámozáshoz, habmatricákat és használati utasítást tartalmaz a csomag.

Ajánlott kor: 5+

A márka

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 25 × 20 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

5+, 6+, 7+

Márka

Auzou

Technika

Papír

Érdekelhetnek még…

Homokkép, Glitter és Flitter

Csillámkép készítő | Tropico | Djeco

6,960Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció