Matricás poszter | Újrahasználható matricázó poszter | Ismerd meg a világunkat | Auzou

Fedezzétek fel a tanulás örömét az Újrahasználható Matricás Poszterrel, Ismerd meg világunkat a miniart.hu oldalon.A szórakozás és az oktatás tökéletes keveréke, ez a készlet több mint 200 újrafelhasználható matricát és egy nagyméretű posztert tartalmaz, amellyel a gyerekek felfedezhetik az állatokat, kultúrákat, sportok és tereptárgyak szerte a világon.

 

3,690Ft

matricás poszter ismerd meg a világunkat auzou
Matricás poszter | Újrahasználható matricázó poszter | Ismerd meg a világunkat | Auzou

3,690Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Fedezzétek fel a kreatív tanulás és szórakozás új dimenzióit a miniart.hu “ÚJRAHASZNÁLHATÓ MATRICÁZÓ POSZTER, ISMERD MEG VILÁGUNKAT” készletével!

Ez a lenyűgöző csomag egy nagyméretű posztert és több mint 200 darab áthelyezhető matricát tartalmaz, amelyekkel gyermeked játékosan tanulhat meg mindent a világ állatairól, különböző népcsoportjairól, sportjaikról és híres épületeikről.

Ideális választás mindazok számára, akik szeretnének  egyedi és interaktív módon hozzájárulni gyermekük oktatásához , mindezt a négy fal között.

A matricák újrahasználhatósága révén a gyerekek újra és újra átélhetik a felfedezés örömét, miközben fejlesztik finommotoros készségeiket és térbeli tájékozódásukat. A színes és informatív poszter nem csak tanulási eszközként szolgál, hanem kiváló dekorációs elem is lehet a gyerekszobában, ami inspirálja a gyerekeket a folyamatos felfedezésre és tanulásra.

A kínálatunkban megtalálható “Ismerd meg a világunkat matricás poszter nem csak szórakoztató, hanem olyan értékes tanulási élményt is nyújt, amely segít a gyerekeknek megismerni és értékelni a világ sokszínűségét.

Tedd kosárba az Ismerd meg a világunkat matricás posztert, hogy a gyermeked is részese lehessen ennek a kreatív és fejlesztő játéknak. Ne feledd, a kreativitás és a tanulás sosem volt még ilyen szórakoztató!

Tartalom: A csomag 1 nagy posztert és 200 db áthelyezhető matricát tartalmaz

A márka

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 20 × 25 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Auzou

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Technika

Papír

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 4,990Ft.Current price is: 3,990Ft.
Akció!
Original price was: 3,990Ft.Current price is: 3,290Ft.

Izgalmas blog szekció