Vincent Van Gogh A csillagos éj | Mágnes | Művészi ajándék | Today is Art Day

Hatalmas Vincent van Gogh rajongóként már csak egy kis apróság hiányzik a gyűjteményből? Vagy éppen ismersz valakit, aki elveszett ember lenne egy Van Gogh hűtőmágnes nélkül? Mekkora mázli, hogy nekünk van egy Csillagos éjszaka címet viselő mágnesünk.

3,290Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Csillagos éjszakáról 
Vincent van Gogh 1889 júniusában festette meg  A csillagos éjszakát , melyet széles körben a holland festő magnum opusaként ( azaz mesterműveként) tartják számon. Leonardo Mona Lisájával együtt a nyugati művészet egyik legelismertebb festménye.

A műben látható kilátást Van Gogh Saint-Rémy-de-Provence-i menedékszobájának keleti fekvésű ablakából kinézve látta, és azt egészítette ki egy képzeletbeli faluval. A Csillagos éjszaka  az egyetlen noktürnfestmény a hálószobája ablakából nyíló kilátások sorozatából.

A mágnes zománcozott hűtőmágnes.

A mágnes egyszerű és szórakoztató módja annak, hogy a klasszikus művészetet otthonodba vidd. Talán szeretnéd kihelyezni őket a hűtőszekrény / fagyasztószekrényre, az előszobába vagy a dolgozószobába?Hiszed vagy sem, a Miniart mágnesek hihetetlenül sokoldalúak, bármilyen helyiségben kihelyezhetők. Ezenkívül mindenhol elférnek, ahol van hely, ellentétben a klasszikus művészet nagyobb reprodukcióival.

Mérete: 3 centiméteres.

Szereted Vincent Van Goghot?

Akkor ez is tetszeni fog, katt a képre:

Vincent Van Gogh figura

A márkáról

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

Vincent van Goghról
Vincent van Gogh (1853. március 30., Zundert, Hollandia – 1890. július 29., Auvers-sur-Oise, Párizs közelében, Franciaország) holland posztimpresszionista festő volt, aki posztumusz, azaz halála után a világ egyik leghíresebb festője lett, egyben a nyugati művészet történetének befolyásos alakja.

Egy évtized alatt körülbelül 2100 műalkotást készített, köztük körülbelül 860 olajfestményt, amelyek többsége élete utolsó két évéből származik. Vannak köztük tájképek, csendéletek, portrék és önarcképek, merész színek, valamint drámai, impulzív és kifejező ecsetkezelés jellemzi őket, amelyek hozzájárultak a modern művészet alapjaihoz. Kereskedelmileg nem volt sikeres, 37 évesen halt meg több évnyi mentális betegség, depresszió és szegénység után.

További érdekességek:

És ezt tudtad? 10+1 tény Vincent Van Goghról

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 10 × 5 × 0.2 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Márka

Today is Art Day

Korosztály

Felnőtt

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 1,990Ft.Current price is: 1,690Ft.

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció