Vincent Van Gogh festményei | Ideiglenes tetoválás | Művészi ajándék | Today is Art Day

Hatalmas Vincent Van Gogh rajongóként már csak egy kis apróság hiányzik a gyűjteményből? Vagy éppen ismersz valakit, aki elveszett ember lenne egy Van Gogh ideiglenes tetoválás nélkül? Mekkora mázli, hogy van egy Vincent Van Gogh remekműveit ábrázoló tetoválás a MiniArton.

3,790Ft

Készleten

Vincent Van Gogh ideiglenes tetoválás
Vincent Van Gogh festményei | Ideiglenes tetoválás | Művészi ajándék | Today is Art Day

3,790Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Nézd meg magadon Vincent Van Gogh időtlen remekműveit ezekkel a csodálatos ideiglenes tetoválás kollekcióval. A csomagban a leghíresebb festményei közül találsz néhányat, többek között:

  •  Csendélet: Váza íriszekkel sárga háttéren , 1890
  • Mandulavirág , 1890
  • Napraforgó , 1888
  • Búzamező ciprusokkal , 1889
  • Önarckép szalmakalappal , 1887
  • Hálószoba Arles -ban 1887

Útmutató a tetováláshoz

Az ideiglenes tetoválások könnyen felvihetők vízzel, gyorsan eltávolíthatók például babaolajjal, és 3-5 napig őrzik meg rajtad magukat. Növényi alapú tintával van nyomtatva, biztonságosak és nem mérgezőek. Részletes útmutató a csomagban található.De innen is letöltheted

Ne használd szem közelében, vagy ha bőrbetegséged vagy allergiád van. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára.

Összetevők

Akrilát kopolimer, propilénglikol, petrolátum, Linium Usitatissimum (lenmag), magolaj, glicin szója (szójabab) olaj, ásványi olaj (Paraffinum Liquidum), vas-oxidok (CI 77499)

Ezzel a Vincent  Van Gogh festményeket ábrázoló nagy méretű ideiglenes tetoválás kollekcióval egyedivé varázsolhatod magad egy parti,vagy egy esküvő alkalmával, vagy csak úgy, mert kedved van hozzá.

Szereted Vincent Van Goghot?

Akkor ez is tetszeni fog, katt a képre:

Vincent Van Gogh figura

A márkáról

David Beaulieu a Today Is Art Day alapítója, és azt tűzte ki küldetésének, hogy a művészettörténetet szórakoztatóbbá és szélesebb közönség számára elérhetővé teszi. 2014-ben alapította meg a vállalkozást művészettörténeti közösségi média hírfolyamként az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Minden nap egy művészről vagy műalkotásról szóló új történetet osztanak meg a több mint 65 000 művészetrajongó közösség között. A közösségi média hírcsatornájaként és játékgyártóként is működő Today Is Art Day célja, hogy úttörő módon hozza el a művészetet rajongóihoz.

Vincent van Goghról
Vincent van Gogh (1853. március 30., Zundert, Hollandia – 1890. július 29., Auvers-sur-Oise, Párizs közelében, Franciaország) holland posztimpresszionista festő volt, aki posztumusz, azaz halála után a világ egyik leghíresebb festője lett, egyben a nyugati művészet történetének befolyásos alakja.

Egy évtized alatt körülbelül 2100 műalkotást készített, köztük körülbelül 860 olajfestményt, amelyek többsége élete utolsó két évéből származik. Vannak köztük tájképek, csendéletek, portrék és önarcképek, merész színek, valamint drámai, impulzív és kifejező ecsetkezelés jellemzi őket, amelyek hozzájárultak a modern művészet alapjaihoz. Kereskedelmileg nem volt sikeres, 37 évesen halt meg több évnyi mentális betegség, depresszió és szegénység után.

További érdekességek:

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 10 × 8 × 0.3 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Márka

Today is Art Day

Korosztály

Felnőtt

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció