Formadobozos puzzle | Űrállomás | Djeco

Menő és nagyszerűen illusztrált puzzle játék az “Űrállomás” a DJECO-tól, 54 darabbal. A rejtvény egy űrmissziót mutat be egy űrhajóssal, egy űrhajós kutyával és egy robottal. 

5,390Ft

djeco Formadobozos puzzle - Űrállomás - Space station Cikkszám: 7291
Formadobozos puzzle | Űrállomás | Djeco

5,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ezt a fantasztikus, űrállomás ihlette illusztrációt az 54 darabból álló puzzle befejezése után tekinthetitek meg.

Egy abszolút lenyűgöző  puzzle, mely minden háztartás kedvence lesz. Élénk színeivel és funky dizájnjával, valamint a darabok vastag és selymesen sima tapintásával a gyerekek imádni fogják, ha újra és újra kirakják ezt a kirakóst.

A Djeco rejtvények mindig gyönyörűen vannak megtervezve. Ezzel a kirakóssal, puzzle-val való játék, egy nagyszerű lehetőség arra, hogy beszélgessetek a mesékről, az űrűllomás elképzelt történetéről.

A kirakott kép mérete: 40 x 37 cm

A kirakós, puzzle játékok kiválóan alkalmasak a kisgyermekek és az óvodás korúak kulcsfontosságú készségeinek fejlesztésére, beleértve a finommotorikát, a koncentrációt, a problémamegoldást és a türelmet.

Tartalma

 • 54 db puzzle részből álló mesés űrállomás kép

Tökéletes ajándék űrutazás rajongóknak.

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Tervezte:Ben Newman

Játszási tipp: meséljétek el közösen a történetet, beszéljétek át, a puzzle melyik része tetszik a legjobban.

Miért szeretjük:

 • A gyerekek nagyon örülnek a puzzle puszta méretének is
 • Ragyogó színekkel, lenyűgöző vizuális textúrákkal tervezett játék
 • Szórakoztató és izgalmas összeállítás – öröm csodálni, ha kész lesz
 • Erős, strapabíró karton anyagokból
 • A doboza is gyönyörű
 • Nehéz kartonpapírból készült, kiváló minőségű laminált grafikával; ellenáll a hámlásnak, fakulásnak és gyűrődésnek. A precíziós lézeres vágási eljárás minimális por- és szennyeződést is biztosít, a darabok pedig tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

10 ok, amiért a kirakós játékok, puzzlek és ez a Djeco Űrhajó formadobozos puzzle igazán előnyös a gyerekek számára

 1. Finommotorika fejlesztés

A puzzle segít fejleszteni és finomítani a gyermekek finommotorikáját. A kirakós játékhoz a gyerekeknek fel kell venniük, össze kell szorítaniuk és meg kell tartaniuk a darabokat, mozgatniuk kell őket, és a megfelelő helyekre kell helyezniük.

 1. Kéz és szem koordináció

A kirakós játékhoz szem és kéz szükséges. Ha egy darab nem illik oda, a gyerkőcnek le kell tennie, és meg kell próbálnia egy másikat. Ez mind fantasztikus gyakorlat a gyermek kéz és szem koordinációjának fejlesztésére

 1. Problémamegoldás és logikus érvelés

A puzzle sikeres befejezése nem kerülhető meg, ezért gyermekednek kritikus gondolkodást, érvelési készségeket és problémamegoldó képességeket kell használnia – mindazokat a készségeket, amelyek értékesek a későbbi életében.

 1.   Tér érzék

Klinikai kísérletek bizonyították, hogy azáltal, hogy a kisebb darabok hogyan illeszkednek a nagyobb képbe, a gyerekek fejlesztik mozgás-, mélység- és távolságérzékelési készségeiket – amit a neurológusok vizuális-térbeli működésként ismernek.

 1.   Kognitív képességek

A puzzle-k témakörök széles skáláját kínálják. A velük való játék nagyszerű módja annak, hogy felkeltsék a gyerekek érdeklődését egy téma iránt, de egyben információt tároljanak a memóriában – ez az úgynevezett tudatalatti tanulás vagy játékon keresztüli tanulás.

 1.  Memória és figyelem

A puzzle különösen jó az agysejtjeink közötti meglévő kapcsolatok megerősítésében, és ezáltal javítja a rövid távú memóriát. Egy tanulmány feltárta, hogy a puzzle-val való játék csökkentheti bizonyos típusú mentális betegségek, memóriavesztés és demencia kialakulásának esélyét az élet későbbi szakaszában. Segít a gyerekeknek abban is, hogy javítsák a hosszú órákon át tartó összpontosítási képességüket, kitartást és türelmet tanulva a játék során.

 1. Önbecsülés

“Megcsináltam!” A puzzle kirakása nagy elégedettséget és önmagukkal kapcsolatos büszkeséget ad a gyerekeknek. Ez nagy lökést ad az önbizalomnak és az önbecsülésnek, ami további erőt ad nekik ahhoz, hogy más nagyobb kihívásokkal is szembenézzenek, miközben megtartják a pozitív növekedési szemléletet.

 1. Csapatmunka

A családtagok közös munkája vagy a barátokkal való együttműködés során egy kirakós játék során a gyermek értékes életkészségeket gyakorol, mint például a kommunikáció, a megosztás, a váltás, a feladatok kiosztása a siker érdekében, és támogatást nyújt csapatának.

 1. Meditatív előnyök

Ahogy a gyerekek egy puzzle játékra koncentrálnak, elméjük teljesen koncentrált. Miközben a színek és formák keresésével bízzák meg őket, lehetővé teszik az agyuknak, hogy elengedjék a stresszt és a szorongást, nyugalmat és jó közérzetet teremtve.

 1.   Végül, de nem utolsósorban – SZÓRAKOZÁS!

A gyerekek minden korosztályból szeretik a puzzle játékokat. Ahogy a felnőttek is. Ne csak esős napokra tartsatok otthon puzzle játékokat, hiszen bármikor játszhat vele gyermeekd, vagy közösen együtt. Egy puzzle órákon át szórakoztatja az egész családot.

A márkáról

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 12 × 24 × 6 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

5+, 6+

Márka

Djeco

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció