Árnyékszínház | A három kismalac | Moulin Roty

Leszállt az éj, itt az idő egy kis showtime-nak:) Állítsátok fel a színpadot, hívjátok be a lelkes publikimot, és engedjétek szabadjára a fantáziát! Egy mesés készlet az összes karakterrel és jelenettel, amelyekre szükséged van A HÁROM KISMALAC árnyékprodukciójának elkészítéséhez

8,290Ft

Moulin Roty - Apró csodák - Árnyékszínház - Árnybáb - A három kismalac
Árnyékszínház | A három kismalac | Moulin Roty

8,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A MINIART-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan különleges kreatív, alkotó, és művészi játékokat gyűjtsünk össze, amelyek a gyerekek kreatív ragyogására összpontosítanak. Ezek a szépségek nem csak megfelelnek a kihívásnak, de le is fedik mindazt, amit alapvetően gyermekkor jelent: a kreativitás, a fantázia, az alkotás öröme.Most egy újabb ilyen terméket szeretnénk bemutatni nektek:

Árnyékszínház | A három kismalac

Keltsd életre A három kismalac  meséjét ezekkel a gyönyörűen kidolgozott árnybábokkal.A francia Moulin Roty játékgyártó készítette szeretettel és odafigyeléssel ezt az árnybáb készletet. Az est leszáltával az árnyékok különleges szerephez jutnak a bábozás során. A játék nemcsak a képzelőerőt, és a fantáziát fejleszti, hanem a narratív készségeket is. Az árnyékszínház sorozat egy csodálatos retro ihletésű univerzum álmodozáshoz, és fantáziáláshoz, és egyben közelebb hozza a gyerekeket a színház varázslatos világához.

Próbáljátok ki a Moulin Roty Árnyékszínházával együtt, vagy sima fehér lepedő mögött.

Az árnybábok lézerrel vágott kartonpapír formákból és fa pálcikákból készültek.

9 árnybáb:3 malax, a farkas, 30 ház, üst, és légfuvallat

Anyaga: karton, fa

Méret: 24*21 cm.

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 24 × 21 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Moulin Roty

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció