Árnyékszínház | Hamupipőke mesével | Moulin Roty

Leszállt az éj, itt az idő egy kis showtime-nak:) Állítsátok fel a színpadot, hívjátok be a lelkes publikimot, és engedjétek szabadjára a fantáziát! A Moulin Roty Árnyékszínház |  Hamupipőke régi idők szórakozását idézi fel a gyerekek számára.

20,890Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A MINIART-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan különleges kreatív, alkotó, és művészi játékokat gyűjtsünk össze, amelyek a gyerekek kreatív ragyogására összpontosítanak. Ezek a szépségek nem csak megfelelnek a kihívásnak, de le is fedik mindazt, amit alapvetően gyermekkor jelent: a kreativitás, a fantázia, az alkotás öröme.Most egy újabb ilyen terméket szeretnénk bemutatni nektek:

Árnyékszínház | Hamupipőke mesével

Talán még te is emlékszel, amikor gyerekkorodban árnyékbábokat készítettetek, majd a fehér lepedőre, vagy éppen a falra vetítve játszottatok el jeleneteket. Az árnyékbábok készítése mindig is a gyerekek esti kedvence volt, és a Moulin Roty árnyékszínháza teljesen új szintre emelte az árnyékbábok játékát.

A Moulin Roty úgy gondolja, hogy a mesék a legjobb eszközei annak, hogy a gyerekek szabadjára engedjék a képzeletüket. Lefekvés előtt megtáncoltathatják az árnyékokat, játszhatnak az esti fénnyel, vagy illusztrációkat vetíthetnek árnybábakkal egy árnyékszínházon keresztül. A kreatívabb gyerekek számára a különböző bábok egyedi mesedarabokká is kombinálhatók, mindenféle kalandot elmesélve!

Az Árnyékszínház 12 Hamupipőke meséből ismert árnybábbal érkezik hozzátok. A történetek elmeséléséhez le kell helyeznetek a színházat egy asztalra, vagy kemény felületre, és helyezzétek le a két képernyő egyikét. Tegyetek egy lámpát a színház mögé, majd az árnyékbábokat a képernyő mögött mozgatva kezdődhet is az előadás.  

Minden bábu lézerrel vágott kartonból készül, és egy pálcikával rendelkezik a megfelelő fogáshoz. Csak egy zseblámpára vagy lámpára, egy üres falra és egy, vagy kettő élénk fantáziára van szükségetek a játékhoz. Tökéletes játék lefekvéshez, esős napokra vagy bármilyen napra!

A gyerekek imádni fogják, ha saját árnyékbábszínházukat állíthatják színpadra ezzel a gyönyörű kartonszínházzal.

Anyaga: karton, fa

Csomag méretei: 48cm x 35,5cm.

 

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeknt indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös projetet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 1 kg
Méretek 48 × 35 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól, 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció