Diavetítő lámpa | Egyszer volt, hol nem volt | Mesevetítő lámpa | Moulin Roty

Fedezzétek fel a történetmesélés eredeti módját ezzel a különleges mesevetítő, diavetítő lámpával. Könnyen használható, bárhova magatokkal tudjátok vinni, és már kezdődhet is a ( fejből) mesélés.

6,290Ft

Diavetítő lámpa | Egyszer volt, hol nem volt | Mesevetítő lámpa
Diavetítő lámpa | Egyszer volt, hol nem volt | Mesevetítő lámpa | Moulin Roty

6,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözlünk az előadáson! Valószínűleg ez lesz az a mondat, amivel a gyerekek felkonferálják majd az estet.

Íme egy zseblámpa, amelyben minden korong egy időtlen és klasszikus mesét mesél el a falra vetítve. Színes, finom illusztrációk, amelyek a gyerekeket egy képzeletbeli, elvarázsolt világba repítik.

Segíts a legkisebbeknek felfedezni a mesemondás szórakoztató világát: tegyétek be a lámpába a három mese korong egyikét a lámpára, majd meséljétek el a falra világított színes történetek sorozatát. A képek görgetéséhez egyszerűen forgassátok el a tárcsát.

Felváltva is játszhatjátok a mesemondó szerepét. A dia képei nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így lehetőségetek adódik arra, hogy saját történetet álmodjatok meg együtt, közösen a kicsikkel. Nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek feldolgozhassák a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül. A színpadra kerülő karakterek az aranyos egerek és tündérek témájában érkeznek hozzátok, 3 kis cserélhető lemezen, amelyeket zseblámpádba csúsztathatsz.

‘A varázslótanonc”

“Elvarázsolt séta”

“Csillagok üldözése”

témakörben tartalmaz jeleneteket, amiről tudtok majd beszélgetni, ezzel is ösztönözve a gyerekeket a környezetük felfedezésére. A gyönyörű akvarell rajzok életre keltik a kollekció minden elemét.

 

Mérete 17 x 8 cm.

Tartalma:

3 korong gyönyörű illusztrációkkal, összesen 24 képpel, egy lámpa, elem

Nézd meg az összes lámpát és a hozzájuk kapható kiegészítő meséket ide kattintva.

moulin roty Diavetítő lámpa

 

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 18 × 8 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.

Izgalmas blog szekció