Varró játék | Gitározó nyuszi | Varrható plüss vállpánttal | Avenir

Engedjétek szabadjára gyermeked kreativitását a ‘ Varrható plüss gitárzozó nyuszi’ kreatív készlettel! Ez a 6 éves kortól tökéletes kézműves készlet szórakozást, zenét és egy új plüss pajtást ígér. Görgess tovább, hogy megtudd, hogyan rázhatja fel a világot a kisgyermeked egy kézzel varrt pajtással.

6,390Ft

Varrható plüss vállpánttal, Gitározó nyuszi Avenir
Varró játék | Gitározó nyuszi | Varrható plüss vállpánttal | Avenir

6,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Mutatjuk gyermeked következő kedvencét (a fagylalt meg a csoki után)! Íme a legjobb varrós állatbarát, tádámmm: a Gitározó nyuszi, az Avenirtől. 🐰🎸

Sziasztok, kreatív zsenik és kézműveskedni szerető gyerekek szülei! Készen állsz arra, hogy gyermeked játékidejét a “fúj”-ból “WOW!”-ra emeld? Ne is keress tovább, mert a DIY varró készletünkkel egy csendes délutánt rockkoncertté varázsolhatsz egy nyuszival a szólógitáros szerepében. Igen, jól olvastad – egy nyúl gitárral, az a fajta zenekari tag, aki soha nem vitatkozik a dalválasztáson.

Ez nem egy átlagos, megszokott kézműves készlet. Ó, dehogyis.

Ez egy belépőjegy a szórakoztatás nagy bajnokságába, ahol a gyermeked varrhat, tömhet és szerenádot adhat a saját Zenélő textilnyuszijával. Ez a készlet 6 éves kortól tökéletes, és olyan, mint a kreativitás svájci bicskája: minden benne van, amire a kicsinek szüksége van ahhoz, hogy plüss haverját megalkossa.

Ajánlott kor: 6+

Mi van a dobozban?

  • Előre kivágott szövetek, amelyeket olyan könnyű összevarrni, hogy mindenfajta varró előképzettség nélkül meg tudja csinálni majd a gyerkőc
  • Egy töltelék, amely bolyhosabb, mint egy tütübe öltözött felhő.
  • Különböző fonalak,
  • Egy műanyag varrótű, amely 100%-ban hisztis-biztos. És még csak szúrni se lehet vele
  • Olyan világos illusztrációkkal ellátott használati utasítás, amelyek mellett a lapos bútorok építése rakétatudománynak tűnik.

De várj, van még más is!

Tudod, hogy a gyerekek szeretik mindenhová magukkal vinni a kedvenc játékukat? Nos, az állítható pánttal ez a nyuszi nem csak egy zenész; ez egy utazótárs. A játszótértől a nagymama házáig, készen áll a világkörüli útra. És  kb 14 cm-es magasságával tökéletes méret a nagy kalandokhoz.

Az Avenir kreatív készletek szeretettel és egy csipetnyi humorral készültek, ahol a minőségi anyagok találkoznak a szeretetteljes formatervezéssel. Ez a nyuszi nem csak egy kézműves alkotás; ez egy olyan emlék, amelyet gyermeked nagy becsben fog tartani (legalábbis addig, amíg elég idős nem lesz ahhoz, hogy autót kérjen).

Miért érnéd be unalmas játékokkal, amelyek az ágy alatt felejtődnek? Ajándékozz gyermekednek kreativitást, zenét és egy új legjobb barátot egybecsomagolva. Kattints a “Kosárba” gombra, és kezdd el tervezni a nyuszi üdvözlő partiját:)

 

A márkáról

Az Avenir csapatát a A kis herceg ihlette, a könyv hatására rájöttek a kulcsra, amellyel a felnőttek közelebb kerülhetnek a gyerekekhez, és megvédhetik „egyedülálló” karaktereiket. A német márka jelmondata: Légy kreatív, légy egyedi. (Azt jelenti, hogy minden gyerek kiemelkedő és kreatív, egyben egyedi is). Az Avenir elutasítja, hogy korlátozza a gyerekek játékmódját, ehelyett olyan művészi játékot biztosít számukra, amely lehetővé teszi, hogy kipróbáljanak és felfedezzenek, valamint különböző gondolatmenetekben és módokon alkothatnak.

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 15 × 18 × 10 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

6+, 7+, 8+

Márka

Avenir

Technika

Varrás

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció