3 ok, amiért érdemes vásárolni a MiniArton

miniart
A MiniArt egy olyan hely, ahol okos, kreatív szórakozást találsz gyermekednek, magadnak, mindenkinek akit érdekelnek a művészi témájú játékok, ugyanakkor kényelmes és biztonságos vásárlást!

1. Átlátható és inspiráló

Az átlátható kialakítású webshop  megkönnyíti a vásárlást, tele van inspiráló kreatív játékokkal és kiegészítőkkel, amelyek örömet okoznak a gyerekeknek, miközben fejlesztik őket és erősítik azt vágyukat, hogy a világot  felfedezhessék.

  • Ha szűkíteni szeretnéd a játékokat, használd a MiniArt keresőjét – egy okos és gyors útmutatót a legjobb játékok kiválasztásához különböző korú lányok és fiúk számára. A MiniArt keresője időt takarít meg számodra, és útmutatást adhat, hogy mi a megfelelő gyermeked számára. Adj meg néhány alapvető paramétert, például az életkort, a fejleszteni kívánt területet, a játék típusát és az árkategóriát, majd csemegézz a választékból. 
  • A blogcikkek alapján is segítünk a választásban, sőt Ajándék Varázslónk is van, ha végképp elvesznél a kínálatban.

2. Tanúsított termékek széles választéka a gyermekek játékos fejlesztéséhez

A MiniArt kreatív és kézműves játékok széles skáláját kínálja,művészi kellékeket, írószereket, puzzlekat, és különleges lakás dekorációkat, amelyek segítségével játékos és alkotó hangulatot varázsolhatsz magatok köré. 

2020-as nyitásunk óta a legjobb európai márkák kreatív és design játékaira specializálódtunk, és a nagy kereslet miatt továbbra is ezt tesszük. Örömmel mutatjuk meg nektek a környezetbarát anyagokból készült játékokat ( FSC karton és fa, újrahasznosított termékek)

Nálunk kizárólag minőségi kreatív termékeket találsz gyermeked számára.

3. Szülőktől szülőknek

Jól ismerjük áruinkat. Nem csak, hogy szoros kapcsolatban állunk a gyártókkal, részt veszünk vásárokon, és egyéb szakmai rendezvényeken, de mindenekelőtt szülők vagyunk.Tudjuk, hogy olyan játékokat keresel, amelyek örömet okoznak gyermekednek és fejleszti őt valamiben. Mivel sok darabot kipróbáltunk saját gyerekeinkkel,  gond nélkül tudunk tanácsot adni a választásban.

Itt olvashatsz Andiról a MiniArt tulajodnosáról:

Rólunk