Design tárgyak | Születésnapi készlet macskáknak fémdobozban | Kikkerland

Ünnepeld meg cicád születésnapját a Születésnapi készlet macskáknak fémdobozban szettel! Ez a teljes csomag mindent tartalmaz, ami a bulihoz kelhet.

4,290Ft

Születésnapi készlet macskáknak fémdobozban kikkerland
Design tárgyak | Születésnapi készlet macskáknak fémdobozban | Kikkerland

4,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ünnepeld meg cicád születésnapját stílusosan a Születésnapi készlet macskáknak fémdobozban csomaggal! Ez a gondosan összeállított készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van egy tökéletes macskás születésnapi bulihoz.

A csomagban találsz egy színes születésnapi bannert, egy cuki parti kalapot, egy szórakoztató fonalgolyót, és egy élelmiszer-biztonságos rozsdamentes acél hal formájú sütőformát, amelyben elkészítheted cicád kedvenc csemegéit. Ráadásként egy hasznos kis füzet is része a készletnek, amely segít abban, hogy cicád születésnapja felejthetetlen élmény legyen.

Tedd különlegessé cicád nagy napját ezzel a praktikus és szórakoztató születésnapi csomaggal!

Miért fogod szeretni?

  • Teljes körű ünneplés: A készlet minden szükséges elemet tartalmaz, hogy cicád születésnapját igazán különlegessé tehesd.
  • Élelmiszer-biztonságos sütőforma: Készítsd el saját cicás csemegéidet a rozsdamentes acél hal formájú sütőformában, amely garantáltan biztonságos az ételek számára.
  • Szórakoztató kiegészítők: A születésnapi banner, a parti kalap és a fonalgolyó mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a buli igazán emlékezetes legyen.
  • Hasznos útmutató: A csomagban található füzet tele van receptekkel és tippekkel, hogy a születésnapot a lehető legjobban szervezhesd meg.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

  1. Biztonságos az acél sütőforma az ételek elkészítéséhez? Igen, a sütőforma rozsdamentes acélból készült, amely teljesen biztonságos az ételek számára, így nyugodtan készítheted benne cicád kedvenc csemegéit.
  2. . Milyen alkalmakra ajánlott ez a csomag? Ez a készlet kifejezetten cicák születésnapjának ünneplésére készült, de bármilyen különleges alkalomra is ideális, amikor szeretnéd meglepni kedvencedet.

Ne hagyd, hogy cicád születésnapja elteljen különleges ünneplés nélkül! Szerezd be most a Születésnapi készlet macskáknak fémdobozt, és tedd felejthetetlenné kedvenced nagy napját. Rendeld meg még ma, és élvezd a közös ünneplés örömét!

A márkáról

A Kikkerland márka egyedülálló helyet foglal el a dizájn világában, melyet 1992-ben alapítottak New York Cityben. A márka célja, hogy mindennapi használati tárgyakat alakítson át kreatív, innovatív és szórakoztató eszközökké, melyek nemcsak hasznosak, de vizuálisan is vonzóak. A Kikkerland termékei a praktikum és a művészi kifejezés tökéletes kombinációját nyújtják, legyen szó irodai kiegészítőkről, konyhai eszközökről vagy lakberendezési tárgyakról. A márka elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetbarát anyaghasználat mellett, így termékeik nemcsak stílusosak, hanem környezettudatosak is. A Kikkerland számára a formatervezés és a funkció egyaránt fontos, és ez a hozzáállás teszi őket különlegessé a design piacon.

 

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 7.3 × 10.4 × 3.2 cm
Kinek

Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

Felnőtt

Márka

Kikkerland

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció