Matricák | Rovarok és bogarak 160 db | Djeco

Fedezd fel a Djeco Rovarok és bogarak matrica készletet, amely csillogó, természet ihlette matricákkal varázsolja el a gyerekeket. Tökéletes választás kreatív játékhoz és a természet felfedezéséhez.

1,790Ft

Djeco - Design by Matricák - Rovarok és bogarak - Microcosmos - FSC MIX
Matricák | Rovarok és bogarak 160 db | Djeco

1,790Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A készlet tele van színes, fémes csillogású matricákkal, amelyek különféle bogarakat , növényeket és természeti elemeket ábrázolnak. A matricák kiválóan alkalmasak arra, hogy gyermeked szabadjára engedje kreativitását, és saját fantáziavilágát hozza létre füzetekben, rajzokon vagy bármilyen más felületen. A Djeco Rovarok és bogarak matricái segítenek abban, hogy a gyerekek játékos módon fedezzék fel a természetet, miközben fejlesztik finommotoros készségeiket és kreatív gondolkodásukat.

A Djeco matricák a legjobb megoldás a szülői stressz levezetésében – egy papírlap, egy marék matrica és bingó, máris van 20-30 perc szabadidőd:)

Miért imádjuk ezt a terméket:

✨ Engedd szabadjára a kreativitásodat: Személyre szabhatod és megtervezheted, amit csak akarsz a 160 matricával, amelyek csak arra várnak, hogy testet öltsenek. Rendezd el, helyezd akár egymásra őket, és minden egyes lehúzással fejezd ki egyedi látásmódodat.

Dobd fel alkotásaidat a fémes területek magával ragadó csillogásával, amelyek ezeket a matricákat olyan ragyogóvá teszik, mint kincseket a napsütötte tenger alatt.

A mindig egyedi, színes, átgondolt és életkoruknak megfelelő termékeket gyárt a Djeco, biztosak vagyunk benne, hogy a te gyermeked is értékelni fogja a  Djeco matricacsomag kreatív játékértékét.

✨ Korlátlan lehetőségek: Akár egy mesterművet készítesz, akár egy folyamatban lévő remekművet teszel teljessé, ezek a matricák a művészi szövetségeseid.

Az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült matricák a természet szépségét ünneplik, miközben tiszteletben tartják annak egyensúlyát. Egy olyan választás, amely éppoly környezettudatos, mint amilyen kreatívan erőt adó.

Tartalma:

  • 160 db matrica (2 példány 2 különböző lapból, így kétszer használhatod kedvenceidet!)

Ajánlott kor: 4+

22cm x 23cm

A Djeco matricák már önmagukban is szórakoztatóak, és mindent különlegessé és izgalmasra tudnak varázsolni, az uzsonnásdoboztól a kulacsig és persze bármi mást, ami csak eszedbe jut.

Tervezte:  Ben Newman

Ha tetszik a grafika nézd meg ben többi termékét a képre kattintva:

djeco Mozaikkép készítés - Űrcsata - Space battle

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

Varázslatos Djeco napló kódzárral, bízd rá gondolataidat! – mostantól senki sem fogja tudni, mi van a füzetedben. 

Ez a stílusos és praktikus jegyzetfüzet tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni feljegyzéseiket a kíváncsi szemektől. A keménykötésű notebook tartós borítással és egyedülálló kombinációs zárral rendelkezik, amely biztosítja, hogy csak te férhess hozzá a lapok tartalmához. A Djeco gondosan megtervezett, élénk színekben pompázó borítói és a rejtett titkok megőrzésére tervezett zárrendszer tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és a kreativitást. Akár naplóként, akár ötletek és rajzok gyűjtésére használod, ez a jegyzetfüzet ideális társ mindennapjaid során.

Ajánlott életkor +8 év

Miért fogod szeretni?

  • Kombinációs zár: Az egyedi kódolható zárrendszer biztosítja, hogy jegyzeteid és titkaid biztonságban maradjanak.
  • Tartós kivitel: A keménykötésű borítónak köszönhetően a jegyzetfüzet ellenáll a mindennapi használatnak.
  • Stílusos dizájn: A Djeco művészi megközelítése a borítónak köszönhetően egyedi és figyelemfelkeltő, ideális választás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
  • Sokoldalú használat: Tökéletes naplóíráshoz, jegyzeteléshez, rajzoláshoz vagy bármilyen kreatív tevékenységhez.

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

Tartalma: 

    • 1 db titkos jegyzetfüzet kódzárral ( 20 x 15,6 x 3,1 cm), 88 oldal vonalasfüzet rajta illusztrációval, nyomtatott kemény borítóval

Tervezte:  Ben Newman

Ha tetszik a grafika nézd meg ben többi termékét a képre kattintva:

djeco Mozaikkép készítés - Űrcsata - Space battle

Szereted a Djecot?

Nézd meg a MiniArt Djeco kínálatát ide kattintva.

Ismerd meg közelebbről:

További információk
Tömeg 0.2 kg
Méretek 22 × 23 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Érdekelhetnek még…

Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.
Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.
Akció!
Original price was: 3,190Ft.Current price is: 2,590Ft.

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció