Galison számfestő készlet | Andy Warhol – Marilyn Monroe

Ki gondolta volna, hogy egy nap Warhol nyomdokaiba léphetsz, anélkül, hogy festőzseni lennél? Az Andy Warhol Marilyn Számfestő készlet elhozza neked Marilyn Monroe ikonikus arcát, ahol nem kell mást tenned, mint követni a számokat. Ne aggódj, itt nem lesz szükség művészi válságra vagy műtermi drámára – csak egy kis türelem, pár szám és máris a modern művészet sztárjává válhatsz. 🎨✨

10,490Ft

Számfestő készlet- Andy Warhol – Marilyn Monroe Galison
Galison számfestő készlet | Andy Warhol – Marilyn Monroe

10,490Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az Andy Warhol Marilyn számfestő készlet  segítségével most te is megalkothatod Marilyn Monroe ikonikus pop art portréját. Itt a lehetőség, hogy újraalkosd Warhol híres művét, miközben mindössze a számokat követed. Nem kell művészi diploma – elég, ha tudsz számolni! 🎨

Lazíts, engedd el magad és csak fess, fess, fess!

Kutatások is kimutatták, hogy a színezés és a festés segíthet csillapítani a szorongást és megszüntetni a stresszt – ez a tökéletes figyelemfelkeltő tevékenység.

Egyszerűen párosítsd a vásznon lévő számokat a festéken lévő feliratozott számokkal. Könnyen követhető és minden képzettségi szintnek megfelel kreatív szórakozás lesz.

A Számfestő készlet átgondolt ajándék mindenki számára, aki szeret kézműveskedni.

Miért fogod imádni?

  • Pop art a nappalidban: Alkosd meg Warhol híres Marilyn Monroe képét lépésről lépésre, és nézd, ahogy a csillogó Marilyn darabonként életre kel!
  • Nem kell profinak lenned: Ez a festés mindenki számára elérhető – a számozott rajz vezet végig, neked csak követned kell, de figyelem helyetted nem festi meg magát, azt neked kell:)!
  • Minden, ami kell: A készlet tartalmaz 1 vásznat, 2 ecsetet, 6 akrilfestéket, egy kis festőállványt és egy színútmutatót. Szóval tényleg semmi másra nincs szükséged, csak arra, hogy leülj, és élvezd a folyamatot.
  • Keretezd és mutasd meg: Miután elkészültél, a művedet akár keretezheted is, és garantáltan ez lesz a legmenőbb dísz a faladon – mindenki el lesz ájulva!

A számfestő készlet tartalma:

Vászon: 203 x 254 mm

Instrukció/használati utasítás

Egy  fa  festőállvány, 2 ecset

6 különböző csodálatos színű akrill festék

14 éves kortól 99 éves korig ajánlott.

Ajándéknak is tökéletes

Ez a festőkészlet ideális ajándék télimádóknak, művészetkedvelőknek vagy bárkinek, aki egy kreatív, személyes alkotást szeretne készíteni. Legyen szó karácsonyi ajándékról, születésnapról vagy egy összejövetelről, a Galison Andy Warhol Marilyn számfestő készlet biztosan mosolyt csal majd mindenki arcára.

Ne hagyd ki ezt az egyedi és szórakoztató festős készletet! Tedd a kosaradba a Galison Számfestő Készletet a Miniart kínálatából, és élvezd a festés minden pillanatát!

A márkáról

A Galison puzzle-k, játékok, írószerek és ajándéktermékek gyűjteményével behozza a művészetet a mindennapi életünkbe. Művészekkel működnek együtt a világ minden tájáról, a feltörekvő tehetségektől a világ legnevesebb művészeiig, akik sok éven át alakították kultúránkat.

A puzzle-k világa: miért érdemes a Galison és Ridley’s Games különlegességeit választani?

További információk
Tömeg 0.7 kg
Méretek 28 × 35 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

8+, Felnőtt

Márka

Galison

Technika

Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció