Djeco Mese Puzzle | Piroska és a farkas, 35 db-os

Ki ne ismerné a klasszikus Piroska és a farkas történetet? Most a gyerekek is beléphetnek ebbe a varázslatos világba a Djeco Mese Puzzle segítségével, ahol saját maguk építhetik fel Piroska kalandos útját a nagymamához. De vajon végül itt is megússza a dolgokat a farkas?Kiderül, ha kirakjátok a puzzle-t

5,960Ft

Djeco - Játékok Mese puzzle - Piroska és a farkas, 35 db-os - Little Red Riding Hood
Djeco Mese Puzzle | Piroska és a farkas, 35 db-os

5,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Mese Puzzle – Piroska és a farkas történetmesélős kirakóval a kicsik most saját történetük narrátoraivá válhatnak! Ez a 35 darabos puzzle hároméves kortól ajánlott, és a klasszikus mese jeleneteit meséli el képkockáról képkockára – de szavak nélkül, akár egy igazi “néma képregény”.

Hogyan is kezdődött Piroska és a farkas története?

A “Piroska és a farkas” eredeti történetét a Grimm testvérek gyűjtötték össze és adták ki, de maga a mese korábbi gyökerekkel rendelkezik, és számos változata létezik. Az eredeti történet nem volt olyan barátságos, mint a mai változatok; a Grimm testvérek verziójában például Piroska és a nagymama is végül megmenekülnek, de csak a vadász közbelépésének köszönhetően. A farkas sorsa viszont nem túl szép véget ér. . A történet legkorábbi verzióiban – például Charles Perrault 17. századi változatában – sajnos nincs boldog vég. Ebben a verzióban Piroska és a nagymama nem menekülnek meg, és a történet célja elsősorban egy figyelmeztetés: vigyázni kell az ismeretlenekkel való találkozásokra.

Miért fogjátok szeretni?

  • Játékos tanulás: A képkockák sorrendjében kirakott mese fejleszti a logikai készségeket és a koncentrációt, miközben élvezetes kihívást jelent a kicsiknek.
  • Új történet minden alkalommal: A néma képregényes stílus szabad kezet ad, hogy a gyerekek minden alkalommal másként meséljék el Piroska történetét.
  • Gyönyörű, masszív kivitel: A puzzle darabjai vastag, strapabíró kartonból készültek, így a kirakás és újra kirakás is mindig élvezetes élmény.

Kinek ajánljuk?

Ez a puzzle remek ajándék hároméves kortól minden mese- és kirakójáték-rajongónak, legyen szó születésnapról vagy karácsonyról. A dekoratív dobozban érkező puzzle még ajándéknak is csodás választás!

Tartalom:

  • 35 puzzledarab
  • poszter
  • 3 karakterkártya

Puzzle mérete: 33 x 44,5 cm

A terméket Spanyolországban gyártották, FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készült.

Vedd meg most a Miniart.hu-n, és készüljetek egy klasszikus mese újratöltött változatára!

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 26 × 26 × 10 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció