Mese Puzzle | Pinokkió története, 54 darabos | Djeco

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fabábu, akinek az a legnagyobb álma, hogy igazi gyerekké váljon – de csak akkor válik az álom valóra, ha elkerüli a bajt és mindig igazat mond! A Djeco Pinokkió Mese Puzzle segítségével gyermekeid most saját maguk építhetik fel ezt a klasszikus mesét, ahol Pinokkiót minden lépésnél új kihívások várják, és talán az orra is megnő egy-egy rossz döntés után… Vajon sikerül neki jó útra térnie?

5,960Ft

Djeco - Játékok Mese puzzle - Pinokkió, 54 db-os - Pinocchio
Mese Puzzle | Pinokkió története, 54 darabos | Djeco

5,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A fabábu, aki életre kel, és kalandokba keveredik, miközben próbál megtanulni mindent a világról – és persze arról, hogy mi az igazság és a hazugság. A Djeco Mese Puzzle – Pinokkió 54 darabos puzzle a híres mese jeleneteit tárja a gyerekek elé, és lehetőséget ad nekik, hogy saját maguk építsék fel Pinokkió kalandjait. Ez a puzzle négyéves kortól ajánlott, és képkockáról képkockára elmeséli a mese ikonikus jeleneteit.

Pinokkió története – egy kis háttér

Pinokkió történetét Carlo Collodi írta 1883-ban, és azóta számos feldolgozást kapott. Az eredeti mese gyakran sötétebb tónusú, mint ahogy sokan ismerik, és olyan fontos tanulságokat tartalmaz, mint az igazmondás és a felelősség vállalása. Pinokkió életre kel, de hamar rájön, hogy nem könnyű jó döntéseket hozni – főleg, amikor olyan izgalmas kalandok várnak rá. A Djeco verzióban viszont a gyerekek meséjét saját képzelőerejük alakíthatja!

Miért fogjátok szeretni ezt a puzzle-t?

  • Mesésen szép kivitelezés: Az 54 darabos puzzle színes, részletgazdag illusztrációi magával ragadják a gyerekeket, így minden egyes darab a történet egy új fejezetét tárja fel.
  • Fejlesztő játék: A puzzle segíti a koncentráció és a megfigyelőkészség fejlesztését, hiszen a gyerekeknek meg kell találniuk a helyes sorrendet, hogy Pinokkió története kibontakozhasson.
  • Mesés történetmesélés: A képkockás megoldás lehetőséget ad a kicsiknek, hogy saját maguk meséljék el Pinokkió útját, újra és újra eljátszva a történetet.

Kinek ajánljuk?

Ez a Djeco puzzle négyéves kortól ideális választás minden kis meserajongó számára, akik szeretnek kalandokat újraélni és saját történeteket kitalálni. Akár születésnapra, akár csak úgy, ajándékként mindig nagy örömet fog okozni a kicsiknek.

Tartalom:

  • 54 puzzledarab
  • poszter
  • 3 karakterkártya
  • Puzzle mérete: 33 x 44,5 cm

A terméket Spanyolországban gyártották, FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készült.

Vedd meg most a Miniart.hu-n, és készüljetek egy klasszikus mese újratöltött változatára!

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Olvasnivaló:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 26 × 26 × 10 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció