BoxProps Közlekedés | Sportkocsi

Ezzel a Makedo készlettel a gyerekek létrehozhatják saját játék sportkocsikjukat. Használt papírból játékot készíteni igazi kihívás ….lenne, de mázli, hogy itt van ez a szuper Makedo készlet, amivel szórakoztató lesz a szerelés. A kérdés már csak az: van otthon kartondoboz?

2,760Ft

Készleten

Válassz hozzá ajándékcsomagolót

2 napon belül nálad a csomag ( GLS esetén) 

Leírás

A doboz 21 újrafelhasználható darabot tartalmaz, amiknek segítségével megalkothatod saját, különbejáratú sportkocsidat. Lehet rózsaszín, vagy Ferrari piros, mindegy is, mert egész biztosan szuperül fog kinézni.

A MakeDo hisz abban, hogy a fiatal elméket strukturálatlan játék és képzelet révén táplálhatjuk, a gyerekek így tudnak felkészülni a holnapra!

Keressetek egy dobozt, amelybe be lehet ülni, és a vizuális , képekből álló használati utasítást követve csatlakoztassátok a helyére a műanyag kapcsokat, csavarokat. A kiegészítők zsírkrétákkal (nem tartozékok) színezhetők a kreatívabb játék érdekében.

A Makedo fejleszti a kreativitást, a barkácsolást, és megismerteti a gyerekekkel a „saját szórakozás” fogalmát. Beépül az újrahasznosítás, az újrafeldolgozás és az újrafelhasználás fogalma, ami elengedhetetlen a környezettudatossághoz.

A készlet tartalma:

  • 10 db rögzítő csavar, amit felhasználhatsz arra, hogy kartonra, szövetre, műanyagra felerősítsd a kiegészítőket
  • 11 db kiegészítő, amivel egyedivé teheted játékodat.

A játék 3 éves kortól felnőtt felügyelete mellett ajánlott, de 5 éves kortól már a testvéreddel is játszhatsz vele.

A MakeDo eszközök biztonságosak és újrafelhasználhatóak, és figyelemre méltó módon mutatják be mindenféle anyag (dobozok, műanyag edények, palackfedelek stb.) újrahasználását, és néhány egyszerű lépésben eredeti, egyedi gyártású játékokká való alakításukat.

A márkáról

A Makedo egy forradalmian új építési készletrendszer, amely biztonságos, rugalmas és újrafelhasználható csatlakozókat és eszközöket kínál a játékok és tárgyak összerakásához talált és újrahasznosítható anyagok felhasználásával. A Makedo ausztrál márka bemutatja a gyerekeknek, hogy a gyakran figyelmen kívül hagyott vagy eldobott anyagok, például kartondobozok, műanyag tányérok és csészék, konzervdobozok stb. „felújíthatók” és felhasználhatók ötletes és szórakoztató alkotások elkészítéséhez. A Makedo termékek mindenféle dolgok készítésével és azokkal való játékkal serkentik a kíváncsiságot és elősegítik a tanulást . Készleteik végtelenül sokoldalúak, bármilyen anyaghoz igazíthatók, és rendkívüli lehetőségeket kínálnak az együttműködő játékra.

 

További információk
Méretek 40 × 21 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+

Márka

Makedo

Technika

Papír

Érdekelhetnek még…

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

NE MARADJ LE AZ ÚJDONSÁGOKRÓL

Igen, ez egyike azoknak a vicces előugró ablakoknak, de a helyzet az, hogy … TÉNYLEG azt szeretnénk, ha 10% kedvezményt kapnál az első  rendelésedből, köszönjük, hogy időt szánsz a MiniArt felfedezésére!

Csatlakozz tehát a MiniArthoz- ígérjük, ez lesz a legboldogabb helyed!

A kódot a visszaigazolásban találod majd, csak görgesd le ezt a részt, ott lesz alul:).

Szerettel: Andi