Volubo figurák | 3D karton játék

Egy igazán eredeti építőjáték, ami megmozgatja a kreatívitásért felelős agyféltekét:). A Djeco Volubo  különleges, vastag kartonból készült elemekből álló készlet, melyből a gyerekek megalkothatják saját, különbejáratú figuráikat.

5,650Ft

Szeretnél 10% kedvezményt kapni az első vásárlásodból? Ha igen, akkor iratkozz el a HÍRLEVELÜNKRE, és máris megkapod a a kedvezményt. Konkrétan a feliratkozás utáni szövegben találod majd a kódot:).

fELIRATKOZOM

Készleten

Válassz hozzá ajándékcsomagolót

2 napon belül nálad a csomag ( GLS esetén) 

Leírás

A karton darabok, összesen 69 darab, nagyon színesek, és könnyen összeszerelhetőek. Mivel meglehetősen nagyok lesznek  (átlagosan 8-10 cm körüliek), a végső formájuk így látványos lehet !

A gyerekek 4 éves kortól szabad utat engedhetnek fantáziájuknak ezzel a játékkal, vagy követhetik a mellékelt füzetben található modelleket .Sok-sok variációs lehetőséget hordoz az építőelemek formai és grafikai világa.

Tartalom:

  • 69 db építőelem

A doboz mérete: 36 x 23 x 3 cm

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 36 × 23 × 3 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Márka

Djeco

Technika

Papír

Érdekelhetnek még…

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

NE MARADJ LE AZ ÚJDONSÁGOKRÓL

Igen, ez egyike azoknak a vicces előugró ablakoknak, de a helyzet az, hogy … TÉNYLEG azt szeretnénk, ha 10% kedvezményt kapnál az első  rendelésedből, köszönjük, hogy időt szánsz a MiniArt felfedezésére!

Csatlakozz tehát a MiniArthoz- ígérjük, ez lesz a legboldogabb helyed!

A kódot a visszaigazolásban találod majd, csak görgesd le ezt a részt, ott lesz alul:).

Szerettel: Andi