Csináld magad | Fémfóliás színezés | Harmónia | Djeco

Itt az ideje felkészülni egy kis kreatív szórakozásra ezzel a kollázs tevékenységgel: készítsetek egyedi színes képeket a fémfóliák segítségével, majd bolondítsátok meg egy kis strasszal.

5,960Ft

djeco Fémfóliás színezés - Harmónia - Harmony
Csináld magad | Fémfóliás színezés | Harmónia | Djeco

5,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az 5 éves és idősebb lányoknak szóló kreatív készlet mindent tartalmaz, ami négy csodaszép kép elkészítéséhez szükséges.

A létrehozási folyamata egyszerű és szórakoztató.

Díszítsetek 4 egyedi színes képet fémfóliával és strasszokkal, mindegyikhez adva egy csipetnyi fémességet és csillogást.
Kövessétek a táblákon látható színkódokat, és ragasszátok fel a fóliát. Ha ez megtörtént, itt az idő hozzáadni némi extra fényt a mellékelt strasszokkal.

A tevékenység egyszerűbbé és szórakoztatóbbá tétele érdekében minden lapon ragacsos területek találhatók a védőpapír alatt, amelyek színkóddal vannak ellátva. Csak azonosítani kell a fólián azokat a területeket, amelyeknek azonos színűnek kell lenniük, majd a praktikus eszköz segítségével le kell húzni a védőpapírt és rá kell nyomni a fóliát. A kép szinte varázslatosan szép fémesen fényes felületeket kap.

Ez a tevékenység nem csak szórakoztató, de segíti a finommotorikát és a koncentrációt is.

 Ha pedig elkészült, a mellékelt tárolódobozban könnyedén rendszerezhetitek az összes anyagot a következő alkalomra. A képek előkezeltek ragasztóval, így a fólia áthelyezése gyerekjáték.

A készletet ideális tevékenységként használhatod egy születésnapi bulin. A gyerekek együtt szórakoznak, szép emlékként hazavihetik az elkészült termékeket.

artalma:

  • 4 db  illusztrált kép (20 x 20 cm)
  • 1 db színes fémfólia csomag a felragasztáshoz
  • 33 db strasszos matrica
  • 1 db műanyag szerszám a ragasztott felületek feltárásához

Segíti a finom motoros készségek fejlesztését.

Ajánlott életkor: 5 – 10 éves korig

A részletes, lépésről lépésre szóló utasítások segítik a gyerekeket a kézműveskedésben.
FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült termék.

Tervezte: Muxxi

Ha tetszik a stílus, akkor ez is tetszeni fog, katt a képre:

Mozaikkép készítés | Kokeshi babák

A márkáról

A Djeco Csináld magad barkácscsaládja lehetőséget kínál a gyermekek számára, hogy tehetségüket gyakorolhassák, olyan egyedi darabok létrehozásával, amelyek egyszerre fejlesztik a türelmet, az ügyességet és a kreativitást. Minden készlet speciálisan megtervezett tartalmat és részletes utasításlapot tartalmaz.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 21.5 × 21.5 × 3 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Papír

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció