Csináld magad | Kawaii, azaz cukiság föld | 3D Papírjáték | Djeco

Építsd meg a saját Cuki Földedet ezzel a különleges 3D Djeco kreatív játékkal.  A vastag és masszív előre vágott kartondarabokat a ragasztó és olló használata nélkül tudják a gyerekek összeileszteni, a színezés után pedig kezdődhet a móka ( és kacagás) .

4,050Ft

djeco Csináld magad - Cukiföld lakói - Kawaii world
Csináld magad | Kawaii, azaz cukiság föld | 3D Papírjáték | Djeco

4,050Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Color Assemble Play ( Színezd,rakd össze,játsz vele) 3D Model készletekkel a gyerekek 3D figurákat készíthetnek, amelyekkel különböző fantáziavilágba tudnak elmélyedni, szerepjátékozni. Minden készlet tartós, előre kivágott kartonlapokat tartalmaz, amelyeket a gyerekek különféle módon tudnak összerakn,  tetszés szerint színezhetik vagy díszíthetik, és még ragasztóra , vagy ollóra se, lesz szükségük. 

A kawaii japánul cukit jelent, onnan indult hóditó útjára a kedves karaktereket tömörítő stílus.

Készíts cukibbnál cukibb figurákat ezzel a kreatív készlettel! Színezd ki a különböző kartondarabokat, és játssz velük a fantasztikus történeteket!

Az alkatrészek kezelése egyszerű és átlátható:csak ki kell pattintani a darabokat- nem kell kivágni, és az összeszereléshez szükséges bevágásokkal rendelkeznek – és nem kell ragasztani sem őket. A gyermek varázslatos karakterekből varázslatos univerzumot hoz létre, a figurákat jelenetekbe rendezheti kiszínezheti, játszhat velük.

A gyerkőc az összes általa készített elemmel játszik majd, és ez lesz a mesés történetek kezdete!

A Djeco újabb nagyszerű kreatív készlete, amely több órányi játékot és kézműves szórakozást biztosít számotokra.

Nehéz a választás, ha kézműveskedni szeretnél, mert egyformán jó dolog színezni, rajzolni, és játszani? Az a jó hírünk, hogy ebben a kreatív  játékban nem kell egyik közül sem választani, mind a hármat véghez viheted.

Ragasztó és olló nélkül szerelhetőek a vastag és ellenálló kartondarabok előre kivágott elemeinek köszönhetően.

Tartalma:

  • 5 db tábla 13 db előre kivágott elemmel
  • 1 db útmutató füzet

A Djeco Csináld magad barkácscsaládja lehetőséget kínál a gyermekek számára, hogy tehetségüket gyakorolhassák, olyan egyedi darabok létrehozásával, amelyek egyszerre fejlesztik a türelmet, az ügyességet és a kreativitást. Minden készlet speciálisan megtervezett tartalmat és részletes utasításlapot tartalmaz.

Ajánlott életkor: 5+

Anyaga: vastag és tartós FSC karton.

A MÁRKÁRÓL

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.8 kg
Méretek 26 × 26 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Papír, Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

NE MARADJ LE AZ ÚJDONSÁGOKRÓL

Igen, ez egyike azoknak a vicces előugró ablakoknak, de a helyzet az, hogy … TÉNYLEG azt szeretnénk, ha 10% kedvezményt kapnál az első  rendelésedből, köszönjük, hogy időt szánsz a MiniArt felfedezésére!

Csatlakozz tehát a MiniArthoz- ígérjük, ez lesz a legboldogabb helyed!

A kódot a visszaigazolásban találod majd, csak görgesd le ezt a részt, ott lesz alul:).

Szerettel: Andi