Csináld magad | Kosárfonás | Virágkosárkák | Djeco

A francia játékgyártó, a Djeco Do It Yourself termékcsaládja szórakoztató és ösztönző módszer a türelem, a kreativitás és a kézügyesség fejlesztésére. A Virágkosárkák készlet segítségével három pompásan illusztrált papírkosarat készíthettek. 

4,050Ft

djeco Csináld magad! - Virágkosárkák - Bloom
Csináld magad | Kosárfonás | Virágkosárkák | Djeco

4,050Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ez egy nagyszerű ajándékötlet 6-10 éves kor közötti gyerekek számára. Mindazoknak, aki módot keresnek a kosárfonás kipróbálásra, vagy éppen szeretnék a szobájukat feldobni egy csodás, saját készítésű papírkosárkával.

Gyermeked lépésről lépésre haladva három csodás kosárkát fog készíteni, amivel díszítheti a szobáját és praktikusan tárolhat is bennük valamit.

Három csinos kis virág formájú kosár, melyeket viaszos pamutfonalból lehet szőni. A viaszos pamutszál kiváló minőségű felületet biztosít, a kosarak alja pedig jól láthatóan perforált, hogy könnyebb legyen átfűzni.

Fedezzétek fel a Virágkosárkákat a Djeco Csináld magad gyűjteményéből, egy tevékeny elfoglaltság mindazok számára, akik büszkék lesznek arra, hogy kreatív alkotásukból igazi dekorációs tárgy lesz.

Sőt: Tökéletes ajándék anyának, vagy nagyinak Anyák Napjára, születésnapra, stb. Készítsd el és lepd meg vele őket.

A 3 kosár mérete: 10 x 3,5 cm, 8 x 2,5 cm és 6 x 3,5 cm.
Tervező: Oana Befort

Ezt is ő tervezte, katt a képre:

djeco kreatív színező Művészeti műhely - Kertemben - In the garden

Tartalmaz 3 fonható kosarat, 3 szál viaszos pamutfonalat és használati útmutatót.

Segíti a finom motoros készségek fejlesztését.

A Djeco Csináld magad barkácscsaládja lehetőséget kínál a gyermekek számára, hogy tehetségüket gyakorolhassák, olyan egyedi darabok létrehozásával, amelyek egyszerre fejlesztik a türelmet, az ügyességet és a kreativitást. Minden készlet speciálisan megtervezett tartalmat és részletes utasításlapot tartalmaz.

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

 

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 20 × 20 × 3.5 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció