Csináld magad | Szörnykommandó | Papírjáték | Djeco

Szuper nagy 3d szörny kommandót készíthettek ezzel a különleges Djeco készlettel.Órákig tartó játékot és szórakozást kínál  a játék! A vastag és masszív előre vágott kartondarabokat a ragasztó és olló használata nélkül tudják a gyerekek összeilleszteni, a színezés után pedig kezdődhet a móka ( és kacagás) .

3,590Ft

Csináld magad - Szörnykommandó - Team monsters djeco
Csináld magad | Szörnykommandó | Papírjáték | Djeco

3,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Djeco Color Assemble Play ( Színezd,rakd össze,játsz vele) 3D Model készletekkel a gyerekek 3D figurákat készíthetnek, amelyekkel különböző fantáziavilágba tudnak elmélyedni, szerepjátékozni. Minden készlet tartós, előre kivágott kartonlapokat tartalmaz, amelyeket a gyerekek különféle módon tudnak összerakn,  tetszés szerint színezhetik vagy díszíthetik, és még ragasztóra , vagy ollóra se, lesz szükségük. 

Ezzel a készlettel egy egész csapat szörny figurát lehet összerakni, kiszínezni, és aztán érdekes történeteket kitalálva, vagy éppen legyőzve a szörnyektől való félelmet, lehet játszani velük. 

A Djeco újabb nagyszerű kreatív készlete, amely több órányi játékot és kézműves szórakozást biztosít számotokra.

A készletben nagyon vicces szörnyek vannak, ne felejtsetek neveket adni nekik. A főnök a Hambekap, a csapat tagjai Mekkencs, Zakkancs, Sokláb, Nyakigláb, Brekkencs, Fánki és Nyami, a többit már rátok bízzuk.

Figyelem, nem apróztuk el:)) A legnagyobb szörny 35 cm széles!

Csináld magad | Szörnykommandó | Papírjáték kreatív megoldást ad a szorongások feldolgozására, megnevezésére. 

Tartalma:

  • 5 db tábla 20 db előre kivágott elemmel
  • 1 db útmutató füzet

A Djeco Csináld magad barkácscsaládja lehetőséget kínál a gyermekek számára, hogy tehetségüket gyakorolhassák, olyan egyedi darabok létrehozásával, amelyek egyszerre fejlesztik a türelmet, az ügyességet és a kreativitást. Minden készlet speciálisan megtervezett tartalmat és részletes utasításlapot tartalmaz.

Ajánlott életkor: 5+

A MÁRKÁRÓL

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.8 kg
Méretek 26 × 26 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Papír, Színezés

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Érdekelhetnek még…

Izgalmas blog szekció