Babaház kiegészítők | Tapéta nyomatok | Egértanya

Tudtad, hogy az Egértanya falait általában tapéta díszíti? Díszítsd az egérház miniatűr szobáit ezekkel az eredeti tapéta nyomatokkal!

3,990Ft

Készleten

egértanya tapéta
Babaház kiegészítők | Tapéta nyomatok | Egértanya

3,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözölünk Sam és Julia, valamint Egértanya világában! Sam és Julia a legjobb barátok. Mindketten az  Egértanyában élnek születésük óta, mindegyik a saját kis kuckójában. Sam és Julia szívesen elvisznek téged is a kalandjaikra. Folyamatosan új helyeket fedeznek fel, új lakókat ismernek meg az Egértanyán.

Íme egy különleges kiegészítő, ami tökéletesen illeszkedik az Egértanya világába, pontosabban szobáiba.  Ez a csomag hat különböző háttérképet, tapétát tartalmaz, amelyeken első látásra a felismerhető az Egértanya stílus elemei, a kicsit ódon, vintage jelleg.

Ez a csomag hat tapétát tartalmaz:
– apró csillagmintás
– sárga/kék csíkok
– piros/krém csíkok
– kék virágmintás
– sárga virágmintás
– apró almamintás

Az Egérkastély univerzuma Hollandiából érkezett hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat tagjai:Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella. Gyűjtsd össze mindet!

6 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas | Lapok mérete: 420 x 247 mm | Méretarány: 1:12 | Anyaga: Papír | FSC Mix

Ha saját magad építed meg az egérházat, még jobban megismerheted Sam, Julia és a szomszédaik világát. Építés közben használhatod a MiniArton található miniatűröket és vágólapokat, és természetesen saját fantáziádat használva megtervezheted a saját házad úgy, ahogy szeretnéd.

Hogyan kezdj neki?

Kezd a kalandot az Egértanya játszóházzal. Adj hozzá bútorokat, tapétákat, kiegészítőket és eredeti miniket. Így pillanatok alatt kész lesz a saját egértanyád, amellyel kalandok sora vár rád.

egérház babaház egérkastély

Gyűjtsd össze mindet, ide kattintva!

Figyelmeztetés: ha egyszer elkezdted, nem tudod abbahagyni! :)))

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egérkastély három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 33 × 22 × 1 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Technika

Ragasztás

Márka

The Mouse Mansion Company

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babaház kiegészítők | Tapéta nyomatok | Egértanya” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció