Babaház kiegészítők | Ablakok és ajtók | Egértanya

Az Egértyanya egy miniatűr világ, több száz szobával, üzlettel, folyosóval és kültéri terekkel, amelyek kartondobozokból és hulladékanyagokból, valamint összeszerelhető fabútorokból állnak.

Házához sok ajtóra és ablakra lesz szükséged! Íme tehát ez a készlet, amellyel minden szobába egyedi nyílászárókat készíthetsz. De sokkal többet tartalmaz, nevezetesen redőnyöket, házszámokat, postaládákat és ajtócsengőket is.

5,990Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözölünk Sam és Julia, valamint Egértanya világában! Sam és Julia a legjobb barátok. Mindketten az  Egértanyában élnek születésük óta, mindegyik a saját kis kuckójában. Sam és Julia szívesen elvisznek téged is a kalandjaikra. Folyamatosan új helyeket fedeznek fel, új lakókat ismernek meg az Egértanyán.

Ebben a barkácscsomagban számtalan ablakot, ajtót és redőnyt találsz saját Egértanyádhoz. Nélkülözhetetlen, ha több szobát szeretnél készíteni!Mi van a készletben?
– 5 miniatűr ajtó
– 30+ miniatűr ablak
– 2 x 5 redőny
– miniatűr ajtócsengő
– miniatűr névtáblák
– miniatűr házszámok
– miniatűr postafiókok

Fesd le minden bútordarabot pontosan úgy, ahogyan szeretnéd, és engedd szabadjára a fantáziádat, a színek és mintákat illetően.

A lézerrel vágott darabok nyomással könnyen eltávolíthatók a tábláról.

Ez a készlet 100%-ban műanyagmentes és FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.1:12 méretarányú

 

 

Az Egérkastély univerzuma Hollandiából érkezett hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat tagjai:Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella. Gyűjtsd össze mindet!

Ha saját magad építed meg az egérházat, még jobban megismerheted Sam, Julia és a szomszédaik világát. Építés közben használhatod a MiniArton található miniatűröket és vágólapokat, és természetesen saját fantáziádat használva megtervezheted a saját házad úgy, ahogy szeretnéd.

Hogyan kezdj neki?

Kezd a kalandot az Egértanya játszóházzal. Adj hozzá bútorokat, tapétákat, kiegészítőket és eredeti miniket. Így pillanatok alatt kész lesz a saját egértanyád, amellyel kalandok sora vár rád.

egérház babaház egérkastély

Gyűjtsd össze mindet, ide kattintva!

Figyelmeztetés: ha egyszer elkezdted, nem tudod abbahagyni! :)))

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egérkastélyt. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egérkastély három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 23 × 19 × 2 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Technika

Ragasztás

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció