Ékszerkészítő készlet | Buborék gyöngyök, ezüst | Djeco

Egy igazán különleges ékszerkészítő készlet lányoknak, akik szeretnének elmélyülni a gyöngyfűzés világában.

6,190Ft

djeco Ékszerkészítő készlet - Buborék gyöngyök, ezüst - Bubble beads, Silver
Ékszerkészítő készlet | Buborék gyöngyök, ezüst | Djeco

6,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Engedjétek szabadjára a kreativitását, és induljatok el velünk el a gyöngyfűzés csillogó kalandjába ezzel a gyönyörű Djeco gyöngy készlettel.

Készíts egyet magadnak és egyet ajándékba. Vagy készíts ékszert egy barátoddal.

A Buborék gyöngy készlet gyermekeket és felnőtteket egyaránt megigéző, elragadó és egyedülálló gyöngyöket kínál káprázatos kiegészítők készítéséhez, amelyek biztosan feltűnést keltenek. Minden gyöngyöt gondosan megmunkáltak, hogy finom buborékokra hasonlítsanak, és egy csipetnyi szeszélyt és eleganciát adjatok velük az ékszer alkotásokhoz.

Garantált órákig tartó szórakozás a kezdő ékszertervezők számára! Több mint 200 gyöngyöt tartalmazó doboz 5 db nyaklánc létrehozásához. 

Az egyedi és figyelemfelkeltő ékszerek tervezésének lehetőségei határtalanok. Keverd és illeszd össze a buborékos gyöngyöket más gyöngyökkel, charmokkal és medálokkal, hogy olyan személyre szabott darabokat hozhass létre, amelyek tükrözik a te egyedi stílusodat.

Ajánlott életkor:4 – 8 éves korig

Tartalma:

  • 29 db nagy buborék-gyöngy
  • 200 db kisebb, köztes gyöngy
  • 1 db masni
  • 4 méter rugalmas felfűzőszál

A gyöngyökkel való kézműveskedés nemcsak gyönyörű ékszereket eredményez, hanem számos fejlődési előnnyel is jár. Miközben a gyöngyöket a zsinórra füzöd, fejlesztheted a finommotoros készségeket és a szem-kéz koordinációt. A színek kiválasztásának és a gyöngyök elrendezésének folyamata ösztönzi a művészi kifejezőkészséget is, és táplálja a kreativitás és a tervezés érzését.

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 15 × 15 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció