Ékszerkészítő készlet | Páros szivárványok | Djeco

A Djeco ékszerkészlet, mellyel csodaszép tengeri karkötő szettet készíthet gyermeked, akár egyedül, akár barátnővel közösen.

4,590Ft

DJECO - DESIGN BY Ékszerkészítő - Páros szivárványok - Rainbow Kumihimo
Ékszerkészítő készlet | Páros szivárványok | Djeco

4,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ez a kedves ékszer készítő készlet tökéletes a fiatal ékszertervezők számára, akik szívesen ismerkednek a divat és a tervezés világát. Ez a gyönyörű, szivárványos ékszerkészlet sok olyan anyagot tartalmaz, amelyek segítenek megalkotni gyermeked saját, egyedi varázslatos karkötőit.

A DJECO Páros szivárványok ékszer készítő készlet végtelen lehetőséget biztosít a testreszabáshoz és a stílus megteremtéséhez.

A híres Caroline Faup által tervezett készlet minden egyes elemét úgy válogatták össze, hogy inspirálja és beindítsa a képzeletet.

Akár úgy dönt gyermeked, hogy elajándékozza ezeket a kézzel készített karkötőket, akár megtartja őket saját gyűjteményének stílusos kiegészítőjeként, ez a készlet több mint egyszerű kézműves szórakozás – lehetőséget nyújt arra, hogy tanuljon az ajándékozásról, a megosztásról és a művészi kifejezésről.

A készlet két organza tasakot és illusztrált kártyákat tartalmaz, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy személyes hangvételűvé tegyék az ajándékokat. Képzeld el, milyen örömöt és büszkeséget fog érezni gyermeked, amikor átadja az általa készített karkötőt, amelyet egy kedves kártyára írt, szívből jövő üzenet kísér.

A készlet egy elegáns dobozban található, amely egyben emléktárgy is, és úgy tervezték, hogy örömet és meglepetést okozzon. Nemcsak kézműves tevékenység, hanem aranyos és stílusos csecsebecsék kincsesbányája, amelyet minden gyermek örömmel mutat majd meg.

Ajánlott életkor: 6+ kiváló választás a finommotoros készségek, a kreativitás és az ajándékozás örömének támogatására.

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

Tervezte: Caroline Faup

Ha tetszik a művésznő grafikája, akkor nézd meg a többi terméket is, amit ő tervezett:

Karckép technika - Mesebeli tavacska - The pond djeco

Tartalma:

  • 4 db medál
  • 5 x 4 m fonal
  • 2 db tű
  • 4 db kapocs
  • 1 db szövőkorong
  • 2 db organza zacskó
  • 2 db illusztrált kártya
  • 1 db útmutató füzet

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 12 × 16 × 3 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció