Arty Toys | Fekete lovagvár | Djeco

Vágj bele a legőrültebb kalandokba a Djeco új Arty Toys kollekciójával. A Ze Black Castle fekete homlokzataival, bástyáival és kibúvóival egy színes kastély, amely igazán vonzó lesz a kisgyermekek számára.

23,960Ft

djeco Lovagvár - Knights - Ze Black Castel
Arty Toys | Fekete lovagvár | Djeco

23,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Itt az idő: kelljetek útra és fedezzetek fel rendkívüli kalandokat a Djeco Arty Toys kollekcióval!

Összegyűjthető karakterek sorozata, 4 témára osztva: hercegnők, lovagok, kalózok és szuperhősök. Számos kiegészítővel az órákig tartó szórakozáshoz.

Ez a műanyag elemekkel díszített fából készült lenyűgöző kastély a Djeco Arty Toys kollekciójának része.

Fekete homlokzataival ez a kastély találó elnevezést kapott. A várfalak és arany kiskapuk, valamint a sáncsétány és a vörös emelvények karakteressé teszik ezt a kastélyt.

Az Arty toys Ze Black Castel kastélyban minden megtalálható, ami a kellemes időtöltéshez kell: körösvények és egy nagy torony a környezet megfigyelésére és a kastély védelmére támadás esetén, egy működő felvonóhíd a betolakodók ellen, sőt még egy börtön is az ellenségek elfogásának esetére!

A vár alakja rugalmasan változtatható, lehet négyzet alakú a vár, vagy teljes hosszában egymás mellé rakva a modulokat lehet  belőle bástya is. Az összeszerelés egyszerű, csavarok nélkül összerakható a kisebb modulokból az egész vár.

Méretei: 35 x 27 x 47 cm

Figurák nem tartoznak hozzá, azokat itt tudod megnézni:

Sárkány lovag - Fekete lovag - Drack knight

A művészeti játékok irányzata által ihletett Arty Toys-t az élet minden területéről érkező művészek tervezték, az illusztrátorok és a tervezők pedig minden karakternek különleges csavart adnak.

Gyermeked imádni fogja ezeket az újfajta, különleges megjelenésű figurákat gyűjteni.

 

Az Arty Toys  gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafiti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai insprirálták a figurák tervezésében.

További információk
Tömeg 1 kg
Méretek 47 × 35 × 27 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia

Kinek

Kreatív játék lányoknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció